Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-06, 16:37   #23
Anonymous
 
Anonymouss avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 50
Sharp$: 770


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2013-02-07 Phil Taylor - To finish top (PDC Premier League)



Datum: 2013-02-07
Tid: 19:10
Sport: Dart
Land: Internationell
Liga: PDC Premier League
Match: Phil Taylor - To finish top
Period: ft

Spel: Phil Taylor 1
Insats:
Odds: 2.620
Bolag:

Motivering:
Snart drar dartens motsvarighet till Champions League i gång, och jag tror mig hittat ett spel med mycket värde i:

"Phil Taylor att vinna gruppspelet"

För att informera den oinvigde, så är Phil Taylor den bäste pilkastaren som någonsin vandrat denna jord. Han är som basketens Michael Jordan eller F1:s Michael Schumacher. Skillnaden dock är att Taylor fortfarande toppar världsrankingen, trots att han passerat 50.

Och det är inte för att standarden har sjunkit. Nej, standarden har faktiskt ökat, och toppen är jämnare än någonsin. Taylor har vunnit över 190 professionella turneringar och hela 14 världsmästerskap(!), det senaste för en dryg månad sedan.

Premier League of Darts är en unik tävling på dartcirkusen. 10 spelare, 9 veckor, alla möter alla en gång. Matcherna är bäst av tio ben, så oavgjort är en möjlighet, och dem fyra som samlat ihop flest poäng vid efter sista veckan, möts i ett slutspel.

Så varför Phil Taylor? Inte bara är han den bäste inom sporten, han har vunnit gruppspelet relativt överlägset (med minst åtta poängs marginal) de tre senaste åren, så detta format passar han mycket bra.

Främste konkurrent ser jag i landsmannen Adrian Lewis, men han imponerade inte under världsmästerskapen, och har svårt att se honom hålla en hög nivå under två månader. Detta är något som Phil Taylor visat att han kan det vid flertalet tillfällen.

Den unge holländaren Michael van Gerwen pressade Taylor i finalen, och må ha en högre högsta nivå än Taylor, men han är också mycket ojämn, och det är första gången han deltar i denna turnering. Tror att det kommer att synas väl.

Att världstoppen blivit så jämn kommer också bara att gynna Taylor i denna turnering, då dem strax under han kommer att plocka poäng av varandra.

Jag tror att Phil "The Power" Taylor , med all sin kvalité och erfarenhet, än en gång visa som är bäst och sopa hem detta gruppspel.

Jag skulle ge han mellan 50 och 55 % chans att vinna gruppspelet, så jag finner ett mycket stort värde i oddset som erbjuds.

Turneringen kommer att sändas på Bet365, så passa på att lära er en ny spännande sport.

Lycka till om ni ryggar.

Oddsjämförelse - http://www.oddschecker.com/darts/pre...top-the-league

Källor
- http://en.wikipedia.org/wiki/Phil_Taylor_(darts_player)
- http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Premier_League_Darts
- http://www.pdc.tv/mccoys-premier-league-darts
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zeke (+2)

Senast redigerad av Anonymous den 2013-02-06 klockan 17:16.
Anonymous är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat