Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-15, 14:43   #71
Methodwaste
 
Methodwastes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: On the run
Inlägg: 646
Sharp$: 34
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Warg Visa inlägg
Imponerande ROI må jag säga, min egen är högre men det beror på att jag kört megaspel med stor insats som turligt nog gått in. Fortsätter du som du gör så lär jag prova en rygg i alla fall. Dessutom talar väl din statistik ett phett!! tydligt språk, skippa ryggningarna - du är väl statistikhora som gräver djupt i varje match och det verkar ju funka.
Statistikhora kan man ju också kalla det, kallar mig dock hellre för analytiker.

Det bara marginellt minus på ryggningar och det är egentligen mitt eget fel, har inte ryggat varje dag och ligger cirka 2U minus så jag kommer i viss mån fortsätta men kanske med andra cappers.

Att bibehålla en ROI på 130% under en längreperiod är i det närmaste omöjligt, att rygga mig en dag för att sedan lägga av är därför inget jag rekommenderar. Faktum är att jag inte rekommenderar någon alls att rygga mig, men då jag lägger upp mina spel innan matchstart så kan jag ju inte stoppa någon från att göra det heller.

Tycker det är kul att folk visar intresse för dagboken men poängen med detta ligger inte i att presentera monsterhög ROI för att få massa followers, som jag skrev i dagboksstart så är dagboken endast till för att jag ska skriva ner mina analyser för att ge mig möjligheten att gå tillbaka och se vad som gick fel men även för att se hur pass mycket jag träffade rätt ang. matchbild vid vinster. Kortfattat kan man se dagboken som en spreadsheet över mina tankar kring matcherna jag spelar
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Methodwaste är inte uppkopplad   Ge poäng