Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-14, 09:18   #1
pecke01
 
pecke01s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: St. Barts
Inlägg: 180
Sharp$: 60

Pecke01
Stats: 92 - 80 - 7
ROI: 104.81%
Vinstprocent: 53.00%

Standard

Tankar och tips för favoritlag


Jag har sysslat med betting ett antal år nu och jag är väldigt seriös i min statistikbokföring och analys av den. Jag tänkte här dela med mig lite av vad jag har lärt mig om att spela på mina favoritlag.

För ca ett år sedan så diskuterade jag med en bekant som också bettar mycket hur det faktum att man har favoritlag påverkar en när man placerar nya bets. Jag var ju av den uppfattningen att jag är så pass neutral när jag studerar matcher att jag inte låter mig påverkas av min kärlek till olika lag. Min kompis var av en annan åsikt och han förde fram linjen att man inte ska spela alls på sina favoritlag.

För att bevisa att jag hade rätt så satte jag mig med min databas där jag lagrar alla bets jag har gjort. Vid tillfället fanns det ca 5 år av bettande lagrat. Jag valde helt enkelt att titta på mina två favorit lag New York Rangers och Luleå Hockey. Till min förvåning så visar datat att jag endast har en 39% träffsäkerhet i det matcher som dessa lag spelar. Nu hade jag inte så jätte många spel med dessa med. Endast 162 st. Men det är ju ändå uppenbarligen inte bra spelat. Ännu värre blir det då jag allt som oftast haft dessa som vinnare när jag har haft fel. Alltså min övertro på mina favorit lag hade kostat mig en massa pengar.

Jag fick helt enkelt krypa till korset och erkänna att min kompis hade rätt i denna diskussion.

Nu spelar jag inte på matcher när mina favoritlag är delaktiga.

Hur gör ni? Har ni kontrollerat er statistik för era favoritlag? Är det bara jag som är dålig på hålla mina känslor utanför?

Senast redigerad av pecke01 den 2010-01-14 klockan 10:02. Anledning: Fixade min svenska :)
pecke01 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat