Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-15, 18:55   #69
Arizto
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 313
Sharp$: 1138


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Om ett år kommer vi alla att vara överrens om att jag är medel, men som sagt vi är inte i en position ännu att slå fast detta(jobbar dock intensivt på att försöka vara bättre än medel). Efter att ha hängt på Sharps sedan 2011 och andra blandade nätforum sedan typ Torget.se var hippt känns diskussionen ang attityder/mentalitet igen.

Oavsett om det handlar om betting, politik, hembygdsföreningar eller katter uppstår alltid samma situation. De som upplever sig besitta en massa kunskap och gör en god gärning genom att delge kunskap/fakta till folk medan vissa av mottagarna anser att de kommer med översittarmentalitet, är rent oförskämda mm. Man suckar lite inombords när det kommer ytterliggare en tråd/kommentar ang ämne XXX, då himlar man bara med ögonen, biter sig i underläppen och avger ett korrekt svar, men med lite syra då man är trött på att detta inträffar igen. Välviljan uppfattas pga sin ton som mer negativ och aggressiv än vad den var menad.

Sedan har andra som vill ha en soft ton, lite mer pushande atmosfär och kamratskap. Man är lite mildare i sin inställning och lite mer (för)låtande gentemot nya personer eller för den delen person mer avvikande åsikt. Vi vill ändå dra åt samma håll och bör då hålla ihop istället för att splittra. Man lär sig mer av ett positivt ord än av dess negativa dito.

Dock består den största andelen på ett forum av de tysta personerna. De jagar kanske bara informationgemenskap, närvaro, känner ingen engagemang eller lojalitet gentemot sidan. Bland dessa finns dock de som tycker något, men som inte känner att de kan ta plats då alla andra vet såå mycket mer. De upplever hur folk himlar med ögonen, är syrliga etc. Man tvekar,om man skall ta plats eller inte. Vips då dyker någon rookie upp i någon av trådarna helt utan självkontroll. Ställer "dumma" frågor, visar att man inte ens kan använda google för att hitta info. Personen attackeras gärna av gamarna,vips fortsätter man att tiga då man är rädd att agera kanonmat för den stora massan genom att posta ett inlägg eller två.

Kontenta: Jag ser bara "kritiken" i tråden som vettig input då jag inte direkt har någon lång historik att redovisa. Den framförs av personer som om man följer deras historik besitter en massa kunskap/erfaranhet, men som ibland uppfattas som hård/negativ(iaf om man ser svar de mottagit) ibland av folk på forumet. Antagligen har de himlat med ögonen senaste halvåret på forumet.

Summering:Tiden får tala, nu på spåret. Imorgon blir det nya rekar för A.league.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
henke111 (+1), kusagwa (+3), RobinD (+25), Vlad (+5), Jiddisch (+5), NiLu (+5), Pilkast (+1), Lazlo (+100), cloude (+5)
Arizto är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat