Ämne: NHL 28/2
Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-28, 12:39   #2
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Trots storleken så hittar jag inte jättemånga spel jag gillar.

Sett flera hoppa på Ottawa redan, förstår inte varför. Visst oddset på Boston är något för lågt för att jag skall röra det men Ottawa är tama offensivt med alla skador och matchen senast mot Montreal spelades i en zon, Ottawas - och Bishop vann matchen åt Ottawa. Boston har vunnit 9/10 senaste i inbördes möten. Två lag som inte riktigt kör den mega-defensiva stilen som många W. Conference lag och inget av de senaste 10 mötena har gått till OT, gillar därför FT-värde. Är riktigt sugen på Bruins -1.5 men vill ha minst 3.00 ->, vilket inte lär hända.
Ottawa har haft det svårare på bortaplan i år dessutom, man är 3-5 jämfört med 9-3 på hemmaplan. 4/5 av de 5 vinster man har i rad med alla skador har varit 1 goal games, tre har vunnits på straffar. Hur länge kan ett lag kriga röven av sig 40 minuter i egen zon och springa iväg med två poäng på straffar?

Har spelat Toronto FT @ 2.90. Islanders är riktigt kissiga defensivt och Nabokov som jag tidigare ansett som rätt bra har inte imponerat. Hoppas att Torontos riktigt snabba kontringar kan ta vara på Isles defensiva brister. Dock är Isles jävligt vassa offensivt så gäller att Reimer står på sitt jävla huvud.
Isles 2-8 på hemmaplan och 2-6 som favoriter. Toronto är 8-4 på bortaplan och 9-4 som dogs. Det som oroar mig är att Toronto spelar B2B efter en förlust.

Kan inte bestämma mig kring Pittsburgh och Carolina. Pittsburgh är bättre åtminstone offensivt och förlusten mot Florida (såg inte matchen, bara highlights) misstänker jag till stor del beror på Vokoun. Men 1.77 på Pens ML på bortaplan, nja.

Spelat Dallas -1.5 @ 3.30. Mest ett statistikspel, Dallas har dominerat Edmonton i inbördes möten. Lehtonen tillbaka i kassen igen och det kommer släppas in färre puckar än när Nihlstorp och Bachmann fjantar sig.

Dags för Devils att "bounce back" mot Jets? Devils som dogs mot Jets lockar men är inte såld ännu, vill se vad public spelar på i den matchen.

Väntar även fortfarande på att Sharks ska bounce back och på hemmaplan mot ett B2B-Wings som förlorade en grindmatch i natt så är förutsättningarna goda. Lockas av -1.5 på Sharks men eftersom Sharks varit så jävla dåliga den senaste tiden förtjänar de inte de låga oddsen som erbjuds. Wings är även experter på att förstöra mina -1.5 spel, vare sig jag spelar mot dom eller på dom så blir det ALLTID uddamålsmatcher där inget lag kan sätta den i öppen kasse. Är rätt tydligt att Wings taktik när de leder i slutminuterna och motståndarna plockat målvakten är att slänga sig på pucken längs sargen i egen zon och döda tiden, andra lag brukar försöka rensa ut pucken och skjuta på den öppna kassen.

Är även inne på Hawks ML och Phoenix ML.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Jinx (+3), rakaa (+2)

Senast redigerad av Galeocerdo cuvier den 2013-02-28 klockan 12:48.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat