Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-01, 13:51   #5
DAZ
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 22
Sharp$: 31

MMA
Stats: 32 - 48 - 5
ROI: 111.18%
Vinstprocent: 40.00%

Standard

Den här helgen spelar jag Kyung Ho Kang, Cristiano Marcello,
Brad Tavares och Siyar Bahadurzada

Kyung Ho Kang
spelas med en blygsam insats. Både han och Alex Caceres har förlorat en hel del matcher och har inte så vackra records. Caceres har dock sett bättre ut sedan han klippte vikt och gick ner till bantamvikt. I hans senaste match imponerade han dock inte så värst, trots att han fick med sig ett delat domslut. Kyung Ho Kang har uttalat sig om att han tror att Caceres brottning är hans svaghet och att han kommer försöka utnyttja det. Jag är benägen att hålla med om det här påståendet. Jag har även tyckt mig se en tendens till bristande fight IQ hos Caceres, där han tappar poäng genom att vara för bekväm i bottenposition. Han har dock en farlig och aktiv guard, bra trianglar, så han får se upp.

Kyung Ho Kang har bara en förlust via knockout men har visat sig bli skakad på fötterna förr, så han får se upp i det stående. Han har tung topkontroll, så han letar snabbt efter nedtagningar. Jag tror att han kommer att ta ner Caceres och kväva hans attacker.

Brad Tavares får likaså en blygsam insats. Både han och Fukuda gillar att använda sin brottning till sin fördel. De har båda fått problem när brottningen matchats av deras motståndare. Tavares är ung och hungrig och jag tycker att förbättringarna han gör är tydliga. Jag tror inte Fukuda kan kontrollera Tavares med sin brottning och jag tror att Tavares har tyngre händer och litar mer på sin stående fighting, som exemplifierades när han växlade en hel del slag med Phil Baroni och knockade honom. Jag gillar Tavares till 2.00.

Cristiano Marcello
får en något högre insats, men jag hade hoppats på bättre odds. Jag trodde att hans undermåliga brottning och slarviga striking kunde dra upp oddsen lite mer. Men att hans submissions är ruskigt farliga går inte att komma ifrån. Hans UFC-debuterande motståndare kommer från många vinster i Pancrase, men kvaliten på motståndare i den organisationen är inte hög och japansk mma har varit på nedgång en längre tid. Jag tror att Marcello har vassast vapen i den här matchen. Marcello saknar dock tillräcklig fight IQ och fightas på bortaplan mot en Japan, så det finns tydliga risker med spelet.

Jag spelar även Siyar Bahadurzada som möter Dong Hyun Kim. Bahadurzada exploderade in i UFC med sin knock av Thiago när de var i Sverige sist. Han möter nu den kvävande brottaren Dong Hyun Kim som faktiskt också mötte Thiago i sin senaste match och dominerade totalt till ett enhälligt domslut. Med sådana odds slänger jag en peng på Bahadurzadas tunga striking mot DHKs brottning. Han har 15 minuter på sig att träffa hans haka. De har växlat lite ord på förhand då Bahadurzada har kritiserat DHK för att ha en tråkig poängvinnarstil. De hävdar både att deras motståndare är rädda, så det ska bli spännande att se hur det slutar.

Det kommer nog bli lite över/under spel på ronder också för mig när det närmar sig.
DAZ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat