Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-02, 23:30   #1
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Sävehof i läggmatcher??


Sävehof (herrar) har inte varit den dominant vi är vana vid i Elitserien i handboll men poängtappen har varit mot topplag som dessutom är i form. Fullt förståeligt då det är svårt att vara outstanding i grundserien år till år och ändå lira Champions League och leva med konkurrensen från mer penningstinna lag i europa som värvar och drar i dom bästa! I år har därför två-tre-målsförlusterna mot andra topplag varit förståeliga och Sävehof har varit långt från stabila serieledare/tvåor säsongen igenom.

Nu har dom bättrat sig och alla (inklusive spelbolagen) verkar tro att dom har haft sin svacka och nu går mot en mycket ljus vår (läs SM Guld!)!

Men gå in och studera säsongens resultat på http://www.svenskhandboll.se/Handbol...2100101&s=2012 och specifikt bortamatcherna mot först Aranäs 121203 och sedan dagens match mot Skånela!

Sävehof får STORSTRYK borta mot två bottengäng som dom normalt spöar med 10 bollar (läs även historiska resultat lagen emellan och jämför med bottenlagens resultat mot övriga topplag!). Idag är tydligen Sävehof UTSPELADE av Skånela !!!??

Inte säker men hemmalagen har säkerligen stått någonstans mellan 10-12 ggr degen! Svenska Spel betalade ut 10,50 på Skånela idag!

ÄR INTE DETTA VÄLDIGT MÄRKLIGT?? Är det inte dags att syna Sävehof nu för jag finner det högst otroligt att bomben slår ned två gånger samma säsong! Mot två lika jävla usla motståndare som ett lag av Sävehofs kaliber lätt kan klå med två tre bollar även i sömnen i en sport som handboll? TA TAG I DETTA NU NÅGON!?? Lirar dom själva? Är dom mutade? Kan någon få fram fakta gällande spel på dessa matcher?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BlackCobra (+2)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat