Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-14, 14:46   #10
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av saman Visa inlägg
Problemet är att det inte är så lätt som det låter. Du måste fortfarande hitta rätt spel, i detta fall förlorande spel. Det borde såklart vara lika svårt som att hitta vinnande spel. Även om du spelar t.ex. en 8 oddsare (typ Arsenal igår) så vinner ju även den ca. 1 gång av 8. Då har du helt plötsligt ett väldigt stort plus på fel site som du måste förlora innan du börjar tjäna några affe-pengar igen. Och självklart krävs ännu mer pengar på den andra sidan ju högre odds du spelar i hopp om att förlora. Kan snabbt bli omstädigt och jobbigt om du vinner ett par spel i rad.

Men visst, riskfritt annars förutom betfair avgifter och oddsdiffen (om du inte hittar surebetts) som du tappar per spel. Vet sedan inte riktigt vad siterna tycker om detta, men de borde väl egentligen inte har några problem med att du vill förlora pengar hos dom antar jag även om du på ett sätt utnyttjar systemet.
Glömde att ta med det i svaret till dig, jag antar att du inte är medveten om det men ett minus i intäkterna resettas vid varje ny månad hos alla affiliates förutom Bet365 ... därför använder jag mig inte av Bet365, har inte tjänat en krona där någonsin eftersom det alltid legat på minus där, medan jag tjänat säkert 60.000 på andra sidors affiliatesystem.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat