Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-14, 11:50   #6
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Tyvärr har ATG inget liknande, jag hänvisar till ett längre inlägg på flashback som jag skrev
kopierar den rakt av så, orkar inte editera för den är så omständig
Hoppas du har överseende.

Citat:
Ska du spela på nätet rekommenderar jag storavinster.se's andelsbolag. Johan som ligger bakom sidan är riktigt grym (förövrigt han som sitter som statistiker på tv4sändningarna). De har verkligen något stort pågång och jag ger bara tummen upp åt Johan som verkligen är duktig. Många gånger stolpe ut men det krävs alltid tur och medrigg för att få in ett spel ordentligt. Matematik och hästar går tydligen mycket bra ihop.

Spelarservice har jag haft koll på väldigt länge, vi pratar år faktiskt och tro de eller ej men de är inte så bra som de ger sken av. De har bra ideer, det har dom kan jag erkänna. Men de är alldeles för våghalsiga för att sätta någon rad. De siktar på utdelningar kring 100k-1miljon och vissa omgångar på andra summor. Sånna utdelningar kommer inte ofta på v75, väldigt sällan snarare. Deras rankning tål att jämföras däremot men att rygga de blint är inget man bör göra. För chansartat, chansspik med chansutgångar i kombination med fräcka 3hästarslås.
2 hästarslås har de även ibland, och om du frågar vilken insatt travmänniska som helst så är det INGEN som kan rekommendera ett tvåhästarslås. Det är ett dyrt jävla lås helt enkelt och inget kan motivera en sådan gardering.

Rankningen är bra, de lyfter fram bortglömda hästar på ett bra sätt. Så för ett lyckat system, ta deras rankning men hitta en egen spik. Deras 3-4hästarslås är bra. Deras utgångar sitter väldigt sällan och deras omgångens bästa spik sitter ännu färre gånger.
Detta gäller dock v75.

9an i avd1 idag hade de tex andrarankad.

Angående butiker som arrangerar andelsspel så finns det väl ingen i stockholm jag känner till som jag kan skryta om. Såvida vi inte pratar om 500-1000kr/andel -bolag. Men då ska du också spela det vecka ut och vecka in för att ha chansen. Sätter de 1 sån per år på 1milj delat på 10andelar så har ni spelat för 25-50k per skalle och år samt eventuellt vunnit 100k per skalle och år.
Butiker ger ofta sken på att de är duktiga på andelsspel, affischer upp hit och dit. Främst är det de butiker som har 3-8 olika spel de erbjuder som sätter upp dessa. Bara skit om du frågar mig. Har man 3 till 8 olika andelsspel så är det klart som fan att de sätter sina oftare än andra som bara har 1-2 spel. Men då är frågan vilken av dessa 8 bolag du ska köpa dig in på då det är olika som vinner varje gång och totalt sett ligger de nog minus.
Väldigt få bolag i butikerna som ligger plus (såvida de inte haft något helskotta tur och satt en miljonvinst som idag) men en sån vinst kommer sällan twice i samma butik inom kort period. Min butik kan jag säga ligger ca 10k plus per skalle för den som ryggat varje vecka det här året. Nu har de flesta inte gjort det. Men är 10k egentligen något att skryta om? inte om du frågar mig. Men visst gubbarna och gummorna blir säkert jätteglada och samtidigt har de något att titta på när de kommer hem en lördagskväll.

Enda anledningen till att de flesta butiker säljer andelsspel är för att öka sin omsättning och på de viset få högre provision. Jag tycker du/ni ska samla ihop ett gäng och skapa ett system tillsammans. System för 1000-5000rader ska det vara annars kan ni egentligen likagärna dra en lott alt satsa på utdelningar kring 500-10000kr hållet.

[TILLÄGG]
Ett förtydligande på mitt tidigare inlägg där, klockan var lite sen som du säkert kan se .
Jag menar IRL gäng. Dvs jobbarkompisar, vänner etc, personer som du möter i vardagen. Inte över nätet då av just den anledningen jag skrev i inlägget efter.[/TILLÄGG]


Tyvärr saknas ett system likt svenskaspel där andelsägare garanteras sin vinstsumma. Ska man spela på travet blir det för bolagsägaren att öppna ett konto och få pengarna insatta dit, denne mailar då ut raderna innan spelstopp. Tyvärr saknas garantin och säkerheten i det hela. Vad säger att bolagshållaren bara kan ta sin del och dra? Vad säger att bolagshållaren är seriös ett tag och med diverse småvinster men när den stora vinsten kommer så plockar denne ut den och drar? Finns syskon som lurar varandra i det här landet nuförtiden, söner som lurar sina mödrar etc etc.
Ni vet väl att vinster över 200k tar 1månad att plocka ut? Mao gott om tid för en bov att planera.

Nu påstår jag inte att du på något sätt är en sådan person men ni som funderar på andelsspel på trav över nätet ska vara medvetna om att ni iprincip står maktlösa såvida du inte spelar hos ett ombud/ber ombudet dela upp spelet i X bongar/andelar, får bongarna i handen, scannar in kvittona med serienumret+masterkvittots nummer och mailar över dessa till kunderna. Då kan man vid en rättslig prövning iaf ha väldigt stor chans att få sin vinstsumma vid en eventuell sådan händelse.

Vad säger skatteverket när flera hundra tusen om året kommer in i ditt konto från diverse konton och dessa pengar försvinner lika fort som de kommer in?
Fskatt är nästan ett måste för detta samt ett speciellt bankkonto ej kopplat till ditt privata.

Skulle faktiskt avråda dig att starta igång ett sådant över nätet, mycket runtomkring som gör det hela komplicerat och ovärt.

Ju fler som mailar till atg med förslaget dessto större chans att de implementerar en bolagsavdelning såsom svenska spel har. Där de garanterar säkerheten.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat