Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-20, 00:39   #9
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pilkast Visa inlägg
Tävlingsmomentet försvinner i och med samma prissumma för placeringarna 3-5. Om prissumman vore mycket större så kunde man eventuellt ha 5 priser, men varför? Skall inte de bästa utses? Eller skall "klabbet", som vanligt, få vara med och dela på kakan...?

Liknelsen med "alla individuella idrotter" förstår jag inte alls... Viss skillnad där.

Parametrar och uträkningssätt måste självklart vara öppet för allmän beskådan... Samt även vilka som röstat och hur! Jag lovar att där finnes godbitar att finna...

Det är PK och socialist/kommunistiskt tänkande, som jag redan förklarat/skrivit, när alla skall ha del utav en liten kaka... Räcker det inte att de bästa premieras? Kreti och pleti, på 4-100 plats, kan väl få x-antal sharps att leka med...!

Håller med om parametrarna och utäkningssättet som sagt, även det andra kan vara en bra ide. Och inte bara för att se eventuella "ryggdunkare" som jag tror att du syftar på, utan även de som konsekvent röstar dåligt på en person bara för att de ogillar den användaren (kom direkt att tänka på ett exempel, inte så svårt att lista ut vad jag tänker på). Vilka godbitar är det som finns där enligt?

Skrev som sagt att 3an skulle ha mer än 4an och 5an men då jag gör den jämförelsen som jag gör så hävdar jag fortfarande att fler skulle kunna få prissummor MEN (som du också påpekar och som du har en bra poäng i) så borde det kanske införas när prissuman eventuellt har ökat med X antal tusenlappar.

Liknelsen med individuella idrottare är en enligt mig en mkt bra liknelse. De tävlar för sig själva, precis som vi gör. Det är inte bara de tre bästa som premieras (poäng, prispengar) utan av de andra som är med i toppskiktet. Men som jag påpade i stycket ovanför (efter att tänkt till lite mer, bland efter att läst din rader) så är det nog något som kanske borde vänta tills prissumman har ökat.

Och för att vara lite ärliga så kan vi väl skriva att det är riksdagstänkande (eller 8klövstänkande) istället det är ett mkt mera passande ord, då alla riksdagspartier mer eller mindre är socialistiska i en utsträckning.

Glömde, skål på dig med Pilkast
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+1)
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat