Ämne: NHL 22/3
Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-21, 17:29   #8
db22cb
 
db22cbs avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 20
Sharp$: 213

NHL 2014
Stats: 66 - 35 - 1
ROI: 119.07%
Vinstprocent: 65.35%

Standard

Som nämnts ovan tycker jag också att Toronto känns som ett bra spel. Även om man har fyra torskar på fem senaste så är det mot mkt bra motstånd. Tampa var inga som helst problem senast. Leafs har inga skador, mkt bra box play, bra försvar i övrigt och två målvakter som också går bra. Det ända som talar för Buffalo är väl att de vann borta mot Montreal senast. Vanek ska inte spela, så Toronto får min röst.

Montreal fick sin svit bruten senast efter förlust hemma mot Buffalo, annars har de gått som tåget i år, vilket ju är konstigt. Islanders har senaste tiden vunnit de matcher man ska vinna men förlorat mot bättre lag såsom Ottawa och Pittsburg. Jag tror Montreal hämtar sig från senaste förlusten och mosar Islanders som ikväll ska starta med Kevin Poulis, som startar för andra gången i år(två torsk) och faktiskt är från Montreal.

Funderar också på att spela på Senators. De är ju som vanligt bra utan att man förstår varför. De möter ett Boston som väntas starta med sin andrakeeper Khudobin, plus att man saknar Krejci som är viktig.

Ett annat spännande spel är Devils mot Carolina. Tror Devils får en nytändning ikväll när Brodeur är tillbaka. Hurricanes blev av med ett par backar i senaste matchen där man torskade mot Titanic, eller Florida som de också kallas ibland.
Lycka till inatt med era spel!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
akeman (+1)
db22cb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat