Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-23, 00:05   #12
Overkill
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kusagwa Visa inlägg
Ska bli intressant att se hur det går för Iversen. Visst han har ändrat en del av sin livsstil de senaste åren och var väl den bäste föraren utanför GP förra året men köper inte att så många verkar haussa upp, luktar fiasko lång väg, men vi får se hur det slutar senare inatt. Tror att GP med ett riktigt bra startfält kan vara en tuff nöt för dansken.

Och så ska vi dampa på idioterna bakom VM Speedwayen, vrf i helvete lägger ni inte ett GP med i Australien för? Inkompetenta idioter!!!!

Och gör lite små reklam för SVT Plays livesändning av VM i Isracing från Uppsala imorgon (startar runt kl 13.00 tror jag).

BOL Sharps!
Tror Iversen kommer hamna någonstans i mitten, för detta är gräddan av eliten verkligen, hela tiden i alla heat! Och det kan sätta lite käppar i hjulet för honom, så vi får se. Men jag håller med dig, det haussas för mycket för väldigt lite.

Det snackas lite tunnt om att ett GP ska köras i Australien kommande säsong, pratas lite om USA också faktiskt! Hade varit riktigt GREAT med utökning av GP-serien med ett i Aussie och ett i staterna!

Hade jag inte jobbat så hade jag garanterat suttit klistrad vid den sändningen, kusagwa! Framförallt för att följa Bajen-killarna med Henderson i spetsen!

BOL!
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat