Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-23, 00:11   #13
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Tror Iversen kommer hamna någonstans i mitten, för detta är gräddan av eliten verkligen, hela tiden i alla heat! Och det kan sätta lite käppar i hjulet för honom, så vi får se. Men jag håller med dig, det haussas för mycket för väldigt lite.

Det snackas lite tunnt om att ett GP ska köras i Australien kommande säsong, pratas lite om USA också faktiskt! Hade varit riktigt GREAT med utökning av GP-serien med ett i Aussie och ett i staterna!

Hade jag inte jobbat så hade jag garanterat suttit klistrad vid den sändningen, kusagwa! Framförallt för att följa Bajen-killarna med Henderson i spetsen!

BOL!
Att det inte har haft ett i Australien denna eller förra är att skjuta sig i foten ordentligt! Med tanke på att Australien faktiskt är ett stort speedway land vilket man inte kan anklaga Nya Zeeland för att vara.

USA beror nog på om Hancock fortsätter eller ej. Vem är efter Hancock egentligen? Janniro, Fischer, Wells? De är alldeles för dåliga för GP. Tänk 1995 var det FYRA jänkare med i första upplagan av GP serien, de senaste 10 har det enbart varit "gubben" Hancock".

Och med det sagt, ge tyskarna ett GP med på en normal stora arena (inte en jävla 70000 arena). 30-40 k. Visst de har ingen tillräckligt bra vanlig speedwayförare men nog fan har det ett publikt intresse. Idioter att ge Italien ett GP men inte Tyskland...
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat