Ämne: ComeOn...
Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-25, 21:50   #5
Mr.DEE
 
Mr.DEEs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 143
Sharp$: 1033
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kusagwa Visa inlägg
Det som är positivt med ComeOn (och 10Bet som de köper sina odds ifrån) är att de till skillnad från många andra EU bolag erbjuder AH på majoriteten av sina fotbollsmatcher. Är väl bara Bet365 och BetVictor som tillsammans med dessa två ovanstående erbjuder AH på all sin fotboll (kanske inte svensk eller tjeckisk fotboll i fjärdeligan)? Ladbrokes, Expekt, Betfred och några till har såvitt jag vet enbart AH på större ligor/matcher. Så det är + i kanten där.

Och angående det att de köper sina odds ifrån 10Bet kan nog göra att de inte erbjuder alla svenska idrotter (vintersporter, bandy, speedway, innebandy med mera)
Jo, men även där har dem lägre odds på dem större ligorna som jag snabbt kollade på och betydligt lägre limits. Kollade på Bundesliga 1, där var deras maxbet på drygt 9k medan det på bet365 var 45k. Fra-Spain i VM kvalet har dem som tak ca 5k på ah och sämre odds, där bet365 har som tak 25k. Kanske är marknaden inte mogen just nu då matcherna spelas om ett par dagar. Orkar inte plöja i dem lägre div, då jag antar att limitsen är ännu lägre där samt att man lär bli limad hyfsat snabbt. Hur som har jag för tillfället inte upptäckt något som dem utmärker sig på.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Wagner (+10)
Mr.DEE är inte uppkopplad   Ge poäng