Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-14, 12:33   #1
ChrisGV
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Serbien
Inlägg: 46
Sharp$: 50
Standard

Vattenpolo Euro League 16+17/1


Tjaba! Tänkte starta en nytråd för den fantastiska sporten Vattenpolo!

Det är på tiden att folk lär sig lite om detta ämnet.

I helgen spelas 3e omgången i Euro League. Av 8 matcher ser man direkt 3 som kan bli riktigt intressanta (tyvär ingen aning ännu hur oddsen ser ut men jag hoppas + tror verkligen att det kan bli rätt ok, jag spelar för övrigt bara på bet365).

På förhand tror jag inte oddsen på Barcelona - Vojvodina och Pro Recco - Eger (16/1) kommer ge så mycke. Dessa tycker jag dock är så pass bra att man kan ta en dubbel och sen lägga till Partizan - Olympiakos (17/1) som jag tror blir den bästa av dessa.

Olympiakos har ett väldigt bra lag och är med och sloss om en plats i Final Four varje år. MEN, Partizan har inte förlorat en hemma match på nästan 3år!
Laget sattsar allt krut på att ta hem Euro League titeln med en bra blandning av äldre rutinerade rävar samt unga hungriga tallanger. Många av spelarna ver med i Serbiska landslaget då de vann VM i Rom under sommaren 2009.

Jag vet inte 100% hur jag kommer spela dem med handikapp etc. men helt klart kör jag en 3a på Barca+Pro Recco+Partizan. Vi får vänta o se hur oddsen kommer se ut.

Det finns även 2 matcher till som jag vill kolla upp. Den första är Panionios - Jug Dubrovnik (16/1). Här tycker man på förhand att Jug borde kunna ta grekerna borta. Panionios spelar Euro League för fösta gången medans Jug är ett power house i europa. Det jag är rädd för är att Panionios har spelat överaskande bra de 2 första matcherna medan Jug haft lite problem. Är det bra odds kommer jag nog sätta 2u på Jug ändå.

Den 17/1 spelar även Honved - Budvanska Rivijera. Budva har fått ordentligt med stryk mot Partizan hemma samt Olympiakos borta. De borde kunna bättre med tanke på manskapet och har spelat betydligt bättre i den Adriatiska ligan.
Honved har inte riktigt imponerat i år förutom att de slog ett starkt Olympiakos hemma. Är Marton Szivos sugen på söndag vinner de hemma tror jag. Är oddsen bra kan det vara värt 2u till.

De tre sista matcherna tar jag inte upp alls då de känns hur osäkra som hälst.

Ska uppdata mitt spel imorron eller lördag morron då oddsen sätts.

Hoppas någon blir sugen på att spela på polon!
ChrisGV är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat