Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-20, 17:18   #1
Thecrispykid
 
Thecrispykids avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Sumpan
Inlägg: 7
Sharp$: 11
Standard

Tankar från en dum nybörjare som hatar dambandy


Hej! Jag är en komplett nybörjare i denna spelens värld. Är en ganska så sportintresserad ung man som tidigare aldrig egentligen spelat om man bortser från enstaka tips som lagts in inför stora matchdagar i glada vänners sällskap. Har dock den senaste veckan kastat mig in på djupt vatten utan att ha tagit simborgarmärket så att säga.

Det började med att jag kom på att jag för ganska länge sedan registrerat ett konto på Bet 365 (för att få möjlighet att se en match som jag inte hade tillgång till på annat sätt) och att jag hade 500 kronor insatt på deras spelkonto. Jag resonerade som så att jag lika gärna kunde testa att spela lite och till min förvåning så gick det ganska bra.

För att göra en två veckor lång historia kort så satt jag nu idag med en pott på ungefär 5000 och kände mig som en kung. Jag har bettat på allt möjligt och egentligen inte gått på några större minor alls. I huvudsak har jag ägnat mig åt livebetting eftersom jag haft mycket tid (student!) att lägga på att sitta och bevaka utvecklingen i levande spel. Jag har ägnat mig åt alla typer av sporter och kommit fram till att fotboll känns säkrast och att tennis kan vara ganska inkomstbringande. Brukar göra så att jag väntar in slutet av matcher (i fotboll) och lägger rätt höga bet på att matcher ska sluta oavgjort om det står typ 00 med tio minuter kvar. I tennis så har jag satsat rätt hårt på att spela på hållna gem.

Idag testade jag bandy, satsade 80% av allt jag hade och åkte på min första riktiga förlust och mitt luftslott är numera en luftbarack utan fönster och varmvatten.

Jag har såhär i efterhand (den här timmen efter att jag torskade 4000 kronor på dambandy) läst på här på sajten och kommit fram till att jag har varit en idiot med enormt mycket tur. Att satsa stora summor på säkra odds skulle kanske fungera om det fanns något som kallades säkra odds.

Jag har inte gett upp men jag undrar om någon har något tips på hur jag ska börja om. Känner mig enormt desillusionerad och jävligt korkad.

Det jobbigaste är att jag skrutit för min flickvän om hur bra det har gått och typ sagt att jag ska spela ihop vår semesterkassa för sommaren. Nu skrattar hon åt mig och säger att jag visar tendenser till spelberoende (hon jobbar inom en organisation som forskar om bland annat spelberoende).

Jag ska visa henne!!! Frågan är bara hur...

Förlåt om det här blev rörigt. Ville skriva av mig och någon kanske känner igen sig i något av det här och kan ge mig en knuff framåt eller helt enkelt säga åt mig att jag inte bör försöka igen.
Thecrispykid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat