Ämne: NHL 6/4
Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-05, 13:30   #5
Penguin93
 
Penguin93s avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 177
Sharp$: 709

Penguin
Stats: 12 - 4 - 1
ROI: 162.36%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av akeman Visa inlägg
Jag har lite svårt att hitta några spännande spel inför natten. Det finns ju ett par starka hemmalag (Ducks, Sharks) som bör vinna, men oddsen i de matcherna är ju inte överdrivet sexiga.

Än så länge har jag i alla fall hittat ett spel som spontant känns bra:

Avalanche - Red Wings
Red Wings har vunnit de två tidigare mötena denna säsong (visserligen båda hemma i Detroit) och är i stort behov av poäng då man endast har två poäng ner till slutspelsstrecket. Avalanche ligger sist i Väst och är borta från slutspelskampen.

På hemmaplan har Avalanche spelat bra (10-7) samtidigt som Red Wings skött sig på bortaplan (8-10). I Denver har Red Wings haft bra lycka de senaste säsongerna (13-5 senaste 18).

Jag ser Red Wings som ett bättre och mer motiverat lag i denna match. Odds närmare 2 gånger pengarna för Red Wings ML tycker jag är generöst.

Värdering: 45-55
Nu ska jag inte leka någon expert här men jag tror att Wings kommer klara det relativt lätt, har 2-0 mot Avs denna säsong och mja ser inte riktigt att Avs ska räcka till någonstans. Nu ställer man även andra keepern Jean-Sebastien Giguere få starter så svårt att veta vart man har honom men Varlamov är bättre och behövs nog mot Wings offensiv för att det ska räcka. 1.97 på wings ML är generöst och tycker jag ska plockas alla dagar i veckan med dessa förutsättningar.
Penguin93 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat