Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-08, 22:16   #222
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av siarmo Visa inlägg
Hälsa stekel att han är bättre på hästar än på poker.....
Jag önskar jag kunde säga emot dig men det kan jag inte. Om vi pratar nätpoker iallafall, på live är jag lite vassare men inte nog för att göra några riktiga pengar där heller tror jag.

Ni som tror att jag har edge för att jag har hemmaplan är fel ute är jag rädd, är sällan på banan och det är ju ändå ganska tunt med hemmahästarna. Det är väl ganska stor fördel för de där framme som någon nämnde, men inte lika påtagligt som på Jägers.

Klass 2 verkar hyfsat tunt den här gången också. Efter att ha kikat igenom starterna Åkes kuse gjort så har jag bestämt mig för att spika om inget negativt framkommer. Verkar inte idiotsäker i volten men har klarat 5/6 och det är klart bättre än snittet. Han har sträckt på sig snyggt vid segrarna och gav sig motvilligt vid andraplatsen näst senast. Borde väl kanske ha vunnit sist trots några tryckare på vägen men säkert toppad till den här starten.

Jag undrar på silver jag...är helt säker på att någon av de tre mest streckade tar hem det och grundtipset är nog att Ludde och Jorma kommer köra sina hästar tills de svimmar. Erik som var klok nog att folda i tid om spetskörningen (mycket bättre pokerspelare än mig som är mer av en Ludde-typ som antingen spränger banken eller blackar totalt) vinner lätt. Hade gärna sett att Jorma blev favorit...ser ett ruskigt negativt spelvärde på Luddes här, lås på Solvalla-kusarna eller ta ställning för en!

Echauffour vinner sista! Hyfsat snabb ut så Flemming trillar ner som någon av de första tre platserna i andraspår. Blir det för långt fram sänder han till dödens varvet kvar, duttar lite med pisken 50 kvar och vinner med hals över alla som kommer med för lite för sent ute i banan. Ska Democrat gå och bli favorit!? Spetsar väl men vinner knappast om han inte skulle få en riiiiktigt fin resa.

Fyraåringsloppet är jag nog inte mer dumsnål än att jag plockar med alla. Möjligen med undantag för några kuskar jag har svårt att se vinna V7.

I första och tredje är jag lite inne på KPs linje (försöka välta Checco på resan) och låsa på Raja och Kurre. Vinna eller försvinna för Raja som vanligt, ska jag spika tar jag lätt honom före Kurre nu när han bara ser ut att bli andrahandare!

Kallblodsloppet får jag lite huvudvärk av...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
siarmo (+15)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat