Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-16, 08:16   #10
Grogg12
 
Grogg12s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 502
Sharp$: 412


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av donkyklonk Visa inlägg
Intressant info från Åke! Har extremt bra procent på de han ger ut som "klara".

spikxallaxspikxalla ? =)

"Åke Svanstedt siktar på att vara tillbaka i jollen under tisdagen när det vankas lunchtrav på hemmaplan och han lovar nästan två segrar på tre starthästar! Den första kan dessutom bli rätt spelintressant. Det handlar om 3 M.T.Invader (V4-1) som inte vunnit ännu i sina två starter hittills men som nog gör det nu som det låter.


- Ja, det ser bra ut. Jag tycker att han har en hel del i sig men han har inte fått upp den rätta farten ännu, han har bra styrka men i en snabb avslutning senast så hann han helt enkelt inte med och han kändes lite för tung i steget. Nu är det enklare emot än senast och dessutom ska vi plocka av honom alla fyra skor för första gången vilket jag tror blir helt rätt på honom med ganska stor effekt att vänta och jag tror faktiskt att han bara vinner ett sådant här lopp. Läget är dessutom bästa tänkbara och han öppnar vettigt.


- 3 Ines Palema (V4-2) gör årsdebut och har tränat på bra inför detta. Hon är mycket jobbad på sanden och har även gått rundbana så jag har inget att anmärka på, men hon behöver också höja sig till i år för att duga. Jag tror också att hon kan ha gjort det lite grann, hon ser grövre och mer musklad ut till i år men det ska ju visas på banan också. Jag tror nog i alla fall att hon gör ett bra lopp direkt och även hon fick ju ett fint läge så det är väl bara att gasa. Hon funkade inget vidare när vi provade barfota ifjol och det blir i alla fall skor runt om som oftast nu i årsdebuten. Ett bud men ingen klaring.


- Däremot tror jag mycket även på 4 Panter Neo (V4-3) som har likvärdig chans med M.T.Invader och jag tycker egentligen att båda de här två borde vinna. Den här är ju riktigt bra och duger i tuffare gäng än detta, nu fick han dessutom ett bra läge för första gången på år och dar och han kan öppna. Om han är ännu bättre med senaste loppet i kroppen? Kanske det, men han har toppchans bara han är som senast och allt tyder på att han inte är sämre i alla fall. Vi kör barfota runt om och ändrar inget, avslutar en alltså för dagen mycket optimistisk Åke."
SpikXalla skulle va ett riktigt fräsigt hästnamn på tal om ingenting!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
donkyklonk (+5)
Grogg12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat