Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-18, 08:46   #181
Arizto
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 313
Sharp$: 1138


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ogiltigt spel-ID: 1540005



IFK har byggt upp det självförtroende man saknade förra våren och byggt upp en stabilt försvar. Vilket man visade redan på försäsongen och som burit frukt nu under tävlingsmatchen. Inte direkt ett minus med Adam Johanssons återkomst, som gett ytterliggare en grad av trygghet. Framåt har man lyckats göra flera mål även om Hysen fortsätter att vara målimpotent.

Syrianska med en av allsvenskans svagaste trupper har ännu inte gjort mål i Allsvenskan. Visst var det bra att få 0-0 mot AIK, men AIK kan bättre. Pissigt väder i Göteborg med regn och blåst idag, tror inte att vi får se många mål, var lite sugen på u2,5 till 1,98, men samtidigt har IFK ett självförtroende som gör att siffrorna lätt kan rinna iväg med ett tidigt mål mot ett lag som snabbt hänger med huvudet. Tycker att 2ggr är ett ok odds för IFK seger utan inläppt mål.
--

Ogiltigt spel-ID: 1540028



Lite kluven till Djurgården-Brommapojkarna, magkänslan säger Djurgården, revanschsugna efter den avbrutna premiären hemma, vill visa att man är ett lag att räkna med, yada,yada. Samtidigt som jag tycker värdet ligger på Brommapojkarna på X2 till 2,11. Dif har inte imponerat och jag trodde på förhand att de skulle kunna bli årets flopp, säsongen har börjat riktigt kass. Man har ännu ingen fungerande backlinje samt saknar flera viktiga spelare idag, Fejzullahu lär vara med men verkar inte 100%. Inte främmande för att Brommapojkarna kan fixa krysset då man tidigare har gjorde det bra borta mot DIF.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Jinx (+1), AbeFroman (+2)

Senast redigerad av Arizto den 2013-04-22 klockan 08:24.
Arizto är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat