Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-19, 06:32   #59
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av abber Visa inlägg
E det någon som vet var på sidan man hittar sina affe länkar när man har skapat konto?
Brukar stå under marketing tools.

Update för min egen del i detta projekt; enligt herr miniräknare har jag tjänat ihop +6772 SEK den här månaden. Dock har jag som sagt många spelare värvade på ett par sidor och den totala förtjänsten för månaden skulle kunna droppa med någon tusenlapp, men den kan även öka såklart. (Om dessa spelare vinner/förlorar pengar d.v.s.)

Hur som helst min sammanfattning hittills är att det finns många möjliga matchningar till 100 % eller över att spela på. Problemet är att det inte går att skicka tillräckligt med pengar över Moneybookers - 100k över 90 dagars period är långt ifrån tillräckligt, och det är det stora problemet. Har inte kunnat flytta pengar på en vecka och hade med ett par ytterligare spel på bolag jag inte spelat på för månaden kommit upp i 10.000 SEK. Men det vill inte Moneybookers.

Well, jag är +6200 på NHL efter 3 månaders rekande och tittande där jag lagt hundratals timmar, samtidigt minus -2000 på fotbollsryggar. Så +4200.

Samtidigt tjänat runt +10000 cirka den förra och den här månaden på det här efter ett par timmars nedlagd tid. Ja, bettingen kommer jag bara se som en hobby, att tjäna något på den lämnar jag åt de skickligare själarna.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat