Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-24, 02:45   #131
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Ja nu och har jag och Lazlo snackat igenom det mesta inför helgen. Kan börja med att säga att han sa att han kan om det behövs invita ny gubbar men har ont om tid drf så kan han inte vara ansvarig för att lämna in systemet. Eftersom Lazlo är den som har startat om det hela och har bidragit med mkt på sharps så tycker jag att ni följer de saker som jag kommer att skriva (gör ni inte det så kan det bli kicken).

Reglerna eller vad man vill kalla det som ska följas är

Se till att minst 205 kronor inne på bolaget tills imorgon torsdag klockan 12.00

Detta på grund av att allt ska vara ordnat i TID tills på lördag. 205 kronor skriver jag då vi har kört med ett system som kostat så mkt per skalle hittils och vi kommer inte att köra med något dyrare så därför ska det vara 205 kronor per gubbe. De som inte har det riskerar att eventuellt få kicken från bolaget och då kommer reserver att bjudas in

Följande användare saknar pengar i bolaget:

1. viktorleijon har 127 kronor saknar 78 kronor
2. lucky75 har 197 kronor saknar 8 kronor
3. plingplong har 197 kronor saknar 8 kronor
4. KungKlave har 0 kronor och måste fylla på med 205 kronor

Användaren Myllys_ har lämnat bolaget och därför så har en invite gått ut till drickamicke. Gäller samma här fyll på för sista delen av april det vill säga 205 kronor innan kl 12.00 på torsdag.

Lazlo kommer ta över sen igen när vi går in i maj månad.

Så sammanfattat ska de fyra som står ovanför fylla på kontot (framförallt KungKlave och viktorleijon men det är även starkt önskvärt att lucky75 och plingplong fyller på med resterande 8 kronor) och för drickamicke och eventuella reserver som kallas in nu mitt i veckan så sätt in så fort ni kan. Kommer imorgon kväll att gå igenom vilka som har betalat och tjata om mig i tråden samt att skicka pm och eventuellt mail till de som inte har fyllt på.

Är det något som ni undrar över eller liknande skriv i tråden eller dra iväg ett pm till mig. Tror jag har nämnt det mesta som Lazlo och jag snackade om så fylla på ni som ska så vinner vi miljonerna på lördag BOL fellow sharpare
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viktorleijon (+5)
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat