Ämne: NHL 28/4
Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-28, 17:03   #14
LuckyNrSeven
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 78
Sharp$: 17


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Migge Visa inlägg
Du har helt rätt i att "det är få som faktiskt vågar lägga såpass mycket tillit" i andras spreadsheet...det har ju du bevisat ganska klart i ditt spreadsheet!

Trist att det ska behöva vara på detta viset...tanken är ju ändå att vi spelare ska hjälpa varandra att hitta guldkornen & ibland pga tidsbrist så behöver man hitta några lir hos andra...därav nödvändigheten att man kan lita på att synliga spreadsheets verkligen stämmer med statsen!
Instämmer delvis med ditt resonemang här. Lite diffust vad du försöker komma fram till.

Jag lägger ner lika mycket tid varje gång jag lägger in ett spel. Spelen som inte är "riktiga" tas bort dagen efter när jag kollat igenom/rättat dem. Tiden som nyttjas till analyserna är alltså likadan oavsett. Detta innebär ju alltså att de som inte är tillräckligt övertygade om deras egna analyser faktiskt innehar en möjlighet att spana in hur jag lagt mina spel - likväl som de kan kolla hur bloggare analyserat - trots att dessa inte bettar på varje enskilda match.

Vidare, om man nu känner att man "måste" lägga spel trots att tidbristen begränsar ens möjlighet att läsa på egen hand så finns nog ett tydligt behov av att spela. Eftersom du framlade detta som exempel så antar jag att du någon gång (kanske ofta?) nyttjar ditt exempel i praktiken. Tragiskt nog bör detta tolkas som spelberoende.
LuckyNrSeven är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat