Ämne: NHL 28/4
Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-28, 17:08   #15
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LuckyNrSeven Visa inlägg
Att ha ett "imponerande" spreadsheet kanske har stor en betydelse i era liv, så ni lite mer erfarna får väldigt gärna förklara poängen med något såpass löjligt som att lägga fuskspel.

E-Penis? Få godtrogna personer att tro att man är bättre än man är och då lura de godtrogna samt så tar du credd från de som inte fuskar som faktiskt förtjänar uppmärksamheten.

Skiter fullständigt i hur andra ser mitt/mina sheet så länge det hålla sig på + sidan. De sheet som jag har som offentliga har spel som är lagda och oftast låsta med innan matchstart. Däremot så har jag mina experiment sheets, testsheets, sheet med pajasspel (typ sjunger Zlatan nationalsången) samt mitt viktigaste det vill säga mitt biblioteksheet privata då de flesta spel där är inlagda i efterhand.

Att bytta ut/voida/ta bort spel som kraftigt påverkar ens ROI (vilket jag tror att du anklagades för att ha gjort i en NHL tråd) i positiv bemärkelse är bara fult, dumt, löjligt och lite smått patetiskt egentligen. Varför? Gynnar verkligen ingen. Du ljuger för dig själv, för de som eventuellt följer dig och skämmer ut dig inför de som du diskuterar med. Vill du ha ett sheet där du lägger spel preliminärt för att sedan ta bort dem håll det privat då.
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat