Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-08, 06:33   #38
robfri
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 996
Sharp$: 19213

Robfri Expertrekar
Stats: 72 - 87 - 1
ROI: 115.50%
Vinstprocent: 45.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av patrik_g Visa inlägg
Summerar NHL-natten lite.

Islanders-Pittsburgh var en svängig match. Såg slutet av tredje perioden. Då hade Pittsburgh en 4-3 ledning. Men Islanders vände och vann med 6-4. Står faktiskt 2-2 i matcher där nu. Det trodde jag inte det skulle stå efter fyra matcher. Men kul är det för matchserien. Minst två matcher till där då. Flury måste skärpa sig i målet nu. Annars kanske Voukun ska få chansen?

Den heta duellen i Kanada mellan Ottawa--Montreal står nu 2-2 i matcher efter att Montreal vunnnit med 2-0 inatt. Såg inget av den matchen. Men minst två matcher till där då. Tror på en sjunde avgörande match här. Fördel Ottawa min åsikt.

Minnesota-Chicago har jag följt mest inatt. Ingen höjdar match det och Minnesota sviker stort. Att nolla på hemmaplan är inte okej. Hade många PP men skapar inte dom riktiga chanserna. Nu efter fyra matcher ser man att inte Minnesota räcker till mot starka Chicago.

Nu skadade sig målvakten Josh Harding i Minnesota också så i andra perioden kom andra målvakten in (tredje målvakten på pappret) Matt Hackett 23-år . Han hade gjort fyra NHL matcher i sin karriär innan han kom in (spelat i AHL denna säsong). Inte lätt att komma in i ett slutspel då. Sen släpper han nästan direkt in 2-0 till Chicago också på ett billigt sätt. Tung start. Tredje målet han släpper in borde han ta också enligt mig, där syns det att han inte hänger med.

En halv skadad Niklas Bäckström fick klä om och sätta sig på bänken som reserv. Han tränar med laget men tydligen är han inte redo ännu för spel. Men jag tror Minnesota kommer chansa med han i nästa match. Det är Minnesotas ända chans att komma igen enligt mig. Lite roligt att se Bäckström på bänken hålla plocken för munnen då han pratade med matrialförvaltaren. Det han sa ville han nog inte att tv-experterna skulle se. Synd att inte Bäckström kunnat spelat i detta slutspel. Han är annars en topp 10 målvakt i NHL. Nu kommer Chicago avgöra detta på torsdag natt rätt så lätt tror jag. Ett tips spela -1.5 på Chicago då. Men avvakta lite på målvaktsfronten i Minnesota.

San Jose vinner med 4-3 i förlängning just när detta skrivs. San Jose hade 2-1 inför tredje perioden och det såg mycket stabilt ut. Men Vancouver gör två snabba och leder med 3-2. San Jose gör dock 3-3 i PP rätt sent i matchen. I förlängningen är San Jose bäst och vinner rättvist. Det är Daniel Sedin som drar på sigutvisningen då San Jose avgör i förlängningen. En annars storspelande Schneider i förlängningen släpper en mycket lätt retur (tavla) som måltjuven Patrick Marleau kastar sig fram på och slår in.

4-0 i matcher San Jose alltså. Sedin bröderna och Edler kan nu komma till VM om Mårts kallar dom.

Ring nu Mårt så fort som möjligt och fråga bröderna. Hoppas nu dom är mer motiverade än dom var förra året då man tackade nej till VM. Alexander Edler är en bra back också men vi har det rätt bra på backsidan. Men säger inte ner om han kommer. Kanske får vi se bröderna Sedin i helgen?

Mina NHL-spel fortsätter att SUGA och jag ska nog bara hålla mig till att se matcherna. För tippa kan jag verkligen inte göra.

Ja, ja det blev en lång natt (sex timmar) detta. Där man sett tre olika matcher fram och tillbaka.
En lång natt hade du nog, & slumra till gjorde du nog också. Ottawa vann 3-2 efter förlängning, således 3-1 i den matchserien.
robfri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat