Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-09, 13:52   #844
schtek
 
schteks avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 337
Sharp$: 6698
Standard

Sverige hade en dag på jobbet igår men idag ställs de mot ett motstånd av helt andra kaliber. Kanada har väl inte övertygat än så länge och brukar vara lite segstartande som nästan alla storlag. Framåt har Kanada ett namnkunnigt lag och är de på spelhumör så kan de göra upp emot 5 mål lätt på sverige är känslan. Viktig nyhet att sedinarna och edler ansluter så småningom, men effekten blir nog när det är på isen. lite skillnad när motsåndarna ser att det står sedin på ryggen än järnkrok tex. plus för sverige från förra matchen att loui och landeskog fick göra mål och att PP såg lite bättre ut. kan inte bestämma mig om det blir målsnålt eller målglatt här. Kanada ska vara favoriter men sverige lär vara motiverade inför hemmapublik och matchen kan bli jämnare än vad det ser ut på pappret.vi kan ju plocka med en del streck och då kan de se ut såhär

Sverige: 1,2,3,4
Kanada: 1,3,4,5

Jag tror Chicago tar chansen här och avgör denna serie. de är det bättre laget och hemmplan nu. Minnesotas andramålvakt harding gick ut skadad förra matchen och bäckström har varit skadad innan. osäkert inför dagens match vem som står, men får tredjemålvakten Kuemper stå så måste det ses om en klar fördel för chicago. här kanske man kan chansa på att chicago tar kommandot tidigt och öser på medan wilds deppar ihop.

Chicago: 3,4,5,6
Minnesota: 0,1,2

Pittsburgh som det såg så bra ut först har vacklat på senaste. fleury i målet har inte varit bra! och plötsligt så står det 2-2 i matcher. nu är penguins hemma och kan ta kommandot igen. idag står vokoun vilket får ses som ett + efter fleurys tveksamma agerande senast i 4-6 förlusten. mycket mål senaste matcherna och det är upplagt för det igen. bra offensiv i båda lagen, men det är då nhl spelar en ett spratt. jag skulle gärna vilja ha med 1 på penguins som står i 7%.

Pittsburgh: 1,2,4,5
Islanders: 1,2,3,4

med reducering, islanders får inte vinna.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
one (+1)
schtek är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat