Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-13, 12:25   #920
slindoffer
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Göteborg
Inlägg: 403
Sharp$: 1077

Fotboll 13/14
Stats: 30 - 32 - 6
ROI: 107.28%
Vinstprocent: 48.39%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av schtek Visa inlägg
Jag hade inte vågat spika 0an på ngt allsvenskt lag på hemmaplan.
Utdrag från intervju med åtvids tränare:

Underlaget har inte varit det bästa på Myresjöhus Arena hur förhåller ni er till det?
– Vi är medvetna om problematiken, men vi får se i morgon hur planen är. Är den av sämre kvalitet så får vi absolut ta taktisk hänsyn till det. Vi kan tappa tempo i spelet om vi rullar på egen planhalva och måste kanske slå lite enklare bollar, resonerar Peter.

Vi har nollan intakt på naturgräs, efter två 0–0-matcher.
– De prestationerna stärker oss och målsättningen är passera fjolårets två poäng på naturgräs i morgon.ade inte vågat spika 0an på ngt allsvenskt hemmalag. Här är litet utdrag från intervju med åtvids tränare

Upplagt för målsnålt, men åtvid kan ju blixtra till ibland som sagt. Och 3an kan vara intressant. Vågar man sig på hål i staketet på fotboll?
Åtvidaberg lär ju ha anfallare med gott självförtroende om inte annat. Det behöver dessutom inte vara helt dumt med enklare längre bollar, är inte Prodell en hyfsad target med tanke på hans storlek? Dessutom saknar ju Öster Robledo som är duktig i luftrummet, hur ser det ut för övrigt i backlinjen?

Har bara sett Öster en gång i år och det var i cupen mot Blåvitt. Tyckte inte resultatet (1-4) var riktigt rättvisande, men det jag framför allt förvånades över var bristen på fokus och kanske viljan att våga sista tredjedelen. För stor respekt för motståndet?

Andreas Dahlén i ÅFF blir avstängd ytterligare en match och det är ett defensivt avbräck.
slindoffer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat