Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-15, 18:33   #20
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Enligt dokumentet "Vinstavdrag, jackpotgränser m.m." så finns det för närvarande inga gränser för hur många system eller hur hög insats man får använda sig av.

I fallet i Söndags får väl dock ATG sätta på sig sin egen dumstrut. Man börjar med att skicka in mer jackpotpengar än vad spelavdraget sedan visade sig bli. Om det kommer delas ut mer än 100% av insatserna är det ju ett bra läge att agera som "spelare".

(Omsättningen blir inte så hög när det inte är mer än c:a 21 timmars tid från det att V75 på lördagen var klart till V75 på söndagen hade spelstopp. När spelarnas pengar dessutom sitter hos ATG blir det ännu svårare. Dels var pengarna från V75 på lördagen inlåsta hos ATG. På fredagen blev det jackpot på V65 och även jackpoten från måndagen låg inne hos ATG. Vi har sett fenomenen förr, det kan inte varit någon överraskning för ATG).

Det här nyttjade då någon eller några finska spelare så att de fick mer än 2000 rätta rader, som betalas med vardera 19.005kr.

ATG har fått sina pengar, så de är ju glada. Men ute i stugorna känner sig många spelare blåsta på konfekten. Och jag tror man jagar fel i det här fallet, men det kan ju vara för att den verkligt obehagliga sanningen inte kan komma ut.

Det är till att börja med ganska märkligt att de hade över 2000st system med rätt rad. (eller drygt 800st V7-rader). Det väcker onekligen en del misstankar om att de hade en del kunskaper som gemene man tycktes sakna. Fanns det hästar som inte kördes för seger i fälten? Hästar som drogats ned? Hästar som de kunde låta bli att strecka för att på sätt ha en väldig massa rader på de tänkbara kombinationerna... Det var ju inte en jätteenkel omgång, och flera lopp var öppna.

Man behöver ju inte muta en kusk, det finns ju andra sätt som troligen är billigare. Jag vet t.ex. inte vad det kostar att anlita en torped som förklarar att en kusks familj kommer avrättas i samma ögonblick som denne vinner ett lopp på V75, men anar att när det är tiotals miljoner i potten är det en liten kostnad.

Jag tror det finns en hund begraven i det här, och det är inte några "robotspel" som är problemet, utan att vissa satsar mycket pengar på ett sätt som väcker misstankar om att de vet saker som inte andra vet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+5), boored (+5)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat