Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-17, 14:51   #45
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 677
Sharp$: 2411
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SuprMario Visa inlägg
Njaa - kaffet gjorde susen men kan ändå inte hålla med dig om detta ovan.

Då borde det ju vara förbjudet att spela för 1000kr en Jackpot omgång också om man "normalt" spelar för någon hundring per omgång?
Är det Jackpot, som dom så stolt stoltserar ut med all möjlig reklam, så det är klart vissa satsar större pengar dessa omgångar.
Att det rörde sig om 1 miljon euro i insats var dock bra högre än jag själv ens kund drömma om men det är bara inse att alla spelar inte på samma nivå och acceptera sin roll i livet..

Det är ju så att bara för att dom spelar så betyder det inte att dom med garanti vinner ngt, hur man än vrider på detta så riskerar väl dom en bra slant varje omgång på sitt spelande?
Återigen likställer du att följa reglerna med att agera moraliskt. Bara för att det INTE bryter mot reglerna så behöver det inte vara ett "okej beteende".

Och JA, de riskerarer HELA sin slant varje gång de spelar. Helt säkert finns det en hel massa alltför favoritbetonade rader som de inte har en krona på. De har heller inte med alla matematiskt tänkbara rader med superskrällar i varje lopp. Skulle en sån infalla så kammar de helt säkert noll då med.



1) De fuskar inte men deras beteende är inte heller önskvärt eftersom de dränerar den övriga spelekonomin.

2) Lösningen är inte att förbjuda dem att spela. Så länge övervärdet finns att hämta så kommer det att hitta en väg runt vilken regel som än införs.

3) Lösningen är att ta bort förutsättningarna. Även om det låter långsökt så är den enda möjligheten att sluta med nuvarande jackpot-tänk samt även säkerställa att inte utländska samarbetspartners använder sin provision till cashback-varianter.

Senast redigerad av Strappa71 den 2013-05-17 klockan 14:55. Anledning: hade missat ett INTE. hehe
Strappa71 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat