Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-18, 11:09   #51
MultiSharp
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 181
Sharp$: 759
Standard

Kan bara instämma i att ATG har slagit nya rekord i inkompetens. De försöker skylla på ett antal storspelare när 99% av problemen ligger inom ATG.

De nya luddiga och subjektiva reglerna om systemstorlek, antal kuponger, skicklighet och konfiskering av vinster är så dåliga att det finns en sannolikhet att de stider mot grundlagen.

De borde lägga betydligt mer resurser på kundvård och spelsäkerhet. Det är spelarna som tillsammans med hästägarna finansierar hela travindustrin men ändå bemöts de med arrorgans och som något nödvändigt ont.
Utöver problem som accepterande av spel efter spelstopp borde de lägga mer resurser på att utreda riggningar och stallkörningar. Alla som är insatta i branchen vet att det är lätt att rigga ett lopp genom att få favoriten ur form. Det kan räcka med att feldosera foder och vatten eller störa vila och miljön för hästen. Kombinerar man det med kunskap om att en outsider har extra bra form i ett lopp kan en spelare få en stor otillåten fördel.

Det skulle vara intressant att få veta exakt hur avtalet med de utländska samarbetspartnerna ser ut. Hur stor provision får de? Hur stort utrymme för cashback finns det? Finns det någor paragraf som explicit förbjuder cashback?
MultiSharp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat