Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-24, 10:31   #64
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 680
Sharp$: 2434
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
Tillägg till spelvärdesdiskussionen:

Att spika en häst i första 35% tex på ett system på 5000 rader är ett oerhört spelvärde....vilket jag kommer göra... dels så spikar oerhört få första på stora system/för att de är fega och hellre spikar senare avdelningar för att inte spricka). Att vissa inte tycker den är streckvärd pga 35% ist för 15% är så löjligt och visar enbart att man inte fattar något om spel och vad det går ut på. De som har ideer i första och vågar spika i första har en oerhörd nytta av det.... men ta gärna alla i första för att inte spricka... sen har ni inga rader kvar.... Spelvärdessynsättet är bra men man måste ju använda det med sunt förnuft också! Utan det blir det bara ett ORD som är lite inne... en del kan ju inte ens bedöma vad det innebär.
Det verkar inte som du förstod vad jag menade. En 35%are på strecken behöver inte vara mer streckvärd än en 40%are eller mindre än en 30%are med samma bedömda vinstchans eftersom streckfördelningen är ett mått med en rejäl portion godtycke.

Det jag menade är att det är meningslöst att använda streckfördelningen. Två system som består exakt samma enkelrader kan påverka streckfördelningen helt olika beroende på hur spelaren valt att lämna in raderna.

Insatsfördelningen påverkas däremot alltid på exakt samma sätt av samma rader oavsett inlämningsmetod.

Streckfördelningen tar inte hänsyn till om en häst är markerad på 10 rader eller 10000 rader.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
the_mirage (+1)

Senast redigerad av Strappa71 den 2013-05-24 klockan 11:22.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat