Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-25, 00:25   #105
Champinj0nen
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 346
Sharp$: 1150
Standard

avd1. 1 Panthalops håller 2 Beatasine utvändigt ett tag men Beatsine trycker sig till ledningen efter ett tag o då är Ingves helt plötsligt nöjd med rygg ledaren som blir Global Midnight o då kommer 8 Braås Palema och övertar, så vinner Global Midnight om han får lucka igen, annars vinner 10 Tamla Celeber som kommer farande. 6,8,10 (tar med 8an för att åke kör o Braås kan vara förbättrad.

avd2. 1 Nautical släpper till 2 Checco Boko, 3 Bazire Brodde o 4 Picasso är väldigt bra och båda vill göra upp om segern, eftersom jag lyckats fälla checco tidigare som storfavorit så försöker man väl igen, men denna gång är det även final o mkt bra hästar med framspår. Här tror jag 11 Rapide marke kommer i andra halvan på loppet o tuggar ner röset.(ta även med nummer 12 för den kan få hjälp med 11an lr vise verse.

avd3. 6 main Kronos till ledningen, släpper till 8 Kaka Lr 4 StayTheNight, själv tror jag erik e offensiv, om Bergh också är det så tror jag 9 going for Gold vinner, så först o främst 4,8,9 (örjan med 5 oolong tas nog med)

avd4. Här tror Jag 1 Pink Elephant kommer göra av med för mkt kraft i början, någon vill utmana om ledningen. 6 Alfaz Del pi kan möjligen bli hängande genom första sväng, jag tror den körs till ledningen, den e riktigt stark, starkare än elefanten i dagsläget. Spik 6 Alfas del pi. Om jag ska fortsätta resonemanget här så kan örjan o jorma köra slut på varandra o då tror jag 12 Zonguldak vinner igen

avd5. 14 Askens Valencia är grym och har mött tuffa hästar. Jag kör på bästa hästen vinner här. förvånande att 5 Penny Garline e så lite betrodd idag med tanke på hur förbättrad den var senast o vann som favorit?, 9,10 bra hästar men varit sårbara på slutet, 8 hankypanky e lika bra som monas invercote e min kännsla, spår 8 ej bra drf inget "drag" idag. Spik Askens Valencia, den kommer få jobba hårt hela vägen, jag tror hon fixar det med en nos

avd6. 2 Ginger Belle till ledningen, inte beredd på att släppa, Leif Witasp kommer köra som en galning här med 5 Stein Daylight, antingen e den grym tar över ledningen o möjligen vinner men jag har ej den känslan. Senaste loppet kan sitta i benen o jag tror inte den räcker hela vägen, de som jag tror kommer få loppet är 6,9 lr 11, de e grymma hästar, så blir nog att strecka dem 3.

avd7. 3 hästar på 60 m tillägg som alla vill fram o hugga klorna i de mindre erfarna rackarna där framme, men de e riktigt bra hästar på start. Räcker de för dem att springa 15 kanske..vad behöver New Line Spring Erom o ISawU springa då? jag orkar inte tänka på det, visst det är småsaker som avgör de jämna v75 loppen. Jag är iaf inne på 1,2,13,14,15 o eventuellt 3 parkin, det var någon här inne som visade bra statistik för 20 m tillägg just detta lopp så en häst därifrån så blir det Parkin.
Champinj0nen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat