Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-27, 10:01   #100
putte64
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8280

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Att inte trav-media och framförallt ATG går över till att visa insatsfördelningen som "huvudmått" på hur hästarna är spelade på streckspelen är inget annat än en stor skandal.

Om man ska dra parallellen till t ex Vinnarspel så skulle en streckfördelning för Vinnarspel visa hur MÅNGA som spelat på en viss häst utan att ta hänsyn till insatsen.

Streckfördelningen tar alltså inte hänsyn till hur stort ett system är. Om en häst är streckad på en enkelrad eller ett på ett system som har 10000 rader på de andra loppen är ju HÖGST väsentligt.

Insatsfördelnigen visar istället på hur stor del av alla RADER som en häst är streckad. Det är att jämföra med oddset på Vinnarspelet.

Jag har såklart varit i kontakt med ATG om detta och de vet mycket väl om detta men har inte vågat ta steget att skrota streckfördelningen eftersom den är vad "alla känner till".

Problemet med streckfördelningen som alla tror sig förstå är som sagt att den kan visa lite hur som helst. Allt beroende på i hur stor grad folk "skriver ut" sina system. Med extremfallen "ett rakt matematiskt" och "enkelradssystem".
Informationen är ju tillgänglig, även om den inte visas först
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat