Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-28, 07:02   #113
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 676
Sharp$: 2408
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Asprilla Visa inlägg
Jag brukar strecka alla hästar och filtrera. Det behöver inte kosta så mycket att täcka upp hela ramen, om de osannolika vinnarna bara finns på ett fåtal rader. De kanske får för sig att limitera mig också, då jag bara lirar filsystem. Insatsen är dock sällan över 500 kr så jag frågar mig om de kan tänkas bry sig om en sådan minispelare?


Edit: Ja ska man tro följande är det ju klippt för alla som rör ett jokersystem. Eller?

"Ifråga om spelformerna V4, V5, V65, V64, V75 och V86 är det inte
tillåtet att – helt eller delvis – spela egna statistiskt genererade system,
som baseras på rent sannolikhetsutfall för någon av nyssnämnda
spelformer.
"

De lär väl iofs se skillnad på vanliga reducerade system och statistiskt vägda diton. Men ja, alla som försöker finna rader "inom ett visst utdelningsintervall" med hjälp av någon av funktionerna i Joker borde alltså åka dit, eftersom det syns om raderna ligger inom ett visst utdelningsintervall.

Men det är så jävla korkat. Var går gränsen liksom? ALLA använder sig av statistik för att lira. Vilken statistik är tillåten? Man har rätt att välja bort hästar på sitt system eftersom de vunnit 0/12 lopp från bakspår? De måste tydligt definiera skillnaden på ett statistiskt system och ett vanligt reducerat system. Vilka funktioner är tillåtna/otillåtna? Var går gränsen för kupongantal? Är det tillåtet att fördela sina 1000 rader på 20 system, men inte på 100 system? Specificera mera, ATG.
Nej det är inte spelare som dig som de försöker stoppa även om ordalydelsen i reglerna passar in på dig ( och 1000-tals andra ).
Strappa71 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat