Visa ett inlägg
Gammal 2013-06-28, 14:01   #7
Cazzius
 
Cazziuss avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 218
Sharp$: 1071
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tomte Visa inlägg
"Värt att slänga in en peng på alla matcher som återstår" känns väl spontant lite tveksamt. Utan att ha särskild koll på Hammarby eller Superettan så är väl varje match bara ytterligare en match som ska studeras och där du gör din bedömning av segerchansen i förhållande till de odds som finns tillgängliga.

Vad gäller Hammarby specifikt så kan kanske en variabel värd att fundera på är att de byter från naturgräs till konstgräs på hemmaplan när de flyttar till Tele2 arena. Är Hammarby bra på konstgräs? (Bara en kommentar, jag har ingen aning). Sedan är det väl som med alla lag som har fler supportrar än andra i samma serie att man riskerar att få lägre odds för att många spelar laget med hjärtat.

Ska man då spela på sitt favoritlag? Ja, varför inte, men det är nog bra att i analysen vara medveten om sina egna känslor och hur de påverkar, gäller ju i och för sig för lag man "hatar" också, eller för den delen lag man "tror" att man vet något om. (Gefle är tråkiga, Blåvitt är ett storlag, AIK är försvarsstarka, ja ni fattar...)

Sedan finns det ju fördelar med att vara hängiven supporter också, du kanske har koll på någon som var duktig i U21, eller har hört skvaller om en spelare (skador exempelvis) som "kollektivet" inte känner till.

Just my two cents, personligen hoppar jag såklart att Hammarby torskar (om jag nu inte spelat pengar på dem av någon anledning) så att du och dina supportervänner får fortsätta harva i Superettan i många år till... ;-)
Självklart kan man inte langa in utan att se till förutsättningarna inför varje match. Jag var lite otydlig där. Om däremot förutsättningarna är detsamma som imorgon och med lika bra odds så bör det finnas värde i det. På Söderstadion eller Nya Söderstadion är oddsen inte heller uppe på 2,50 på seger så man får väl avgöra efter odds-sättningen där.

Oddsen får man se till att hugga på fort, men det är väl som vanligt om inte linorna ska slaktas på favoriter.

Konstgräset ska passa Bajens spelidé sen inte sagt att det gör det direkt, men det går väl lite enklare att rulla boll på konstgräs vilket är tanken (fungerar mkt dåligt för tillfället).

Du lär nog inte behöva se Bajen i någon högre serie innan detta decennium är över tyvärr
Cazzius är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat