Visa ett inlägg
Gammal 2013-07-05, 17:11   #12
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sollentuna_slamtilt Visa inlägg
Det stämmer, jag har kört livebetting länge och blivit limiterad på nästan alla bolag. Men det ska sägas att när jag började runt 2007 så kunde jag spela väldigt länge på både Bet365, Bwin, Betsson, Betsafe och Unibet innan de började limitera mig. Min första limit på Bwin kom t ex så sent som våren 2012, och då drog de ner min insats till 1000 kr per bet, och nu idag är min insatsnivå 100 kr per spel.

Unibet var det bolag som jag snabbast blev limmad på, där tog det runt tre fyra månader innan första begränsningen, numera får jag inte ens logga in där. Det står "inloggning ej tillåten" när jag testar . Jag spelade riktigt hårt på Unibet under den tiden och omsatte flera hundratusen kr under de månader jag körde där. Men hur mycket man får köra där idag innan de börjar reagera vet jag inte. Där ska tilläggas att jag hamnade väldigt mycket plus från början, och det är ju inte bra. Det positiva var att jag då byggde upp ett fint minus på både Bwin och Bet365 som gjorde att de gillade mig och ville ha kvar mig länge .

Jag tror att spelbolagen idag stryper snabbare även på live-betting än vad de gjorde 2007. Har en polare som livearbade på Bwin för något år sedan och hans konto begränsades redan efter tre fyra månader.

Men nog går det att köra ett tag innan man är helt körd. Det gör inte så mycket när de första två bolagen stryper, det finns ofta fina livearbs bara man har tre av de bättre bolagen kvar. Att man blir limiterad på några bolag i början betyder att man vunnit för mycket där, det betyder även som jag nämnde tidigare att man ligger minus på de andra, och det betyder att du får vara kund hos de du har kvar extra länge.


Det stämmer inte helt, limiteringar triggas av spelmönster och inte av resultat. Du kan och blir rätt ofta strypt även som förlorare om du spelar som en vinnare.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat