Visa ett inlägg
Gammal 2013-07-20, 01:58   #15
Melvin
 
Melvins avatar
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 243
Sharp$: 1945


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vessl123 Visa inlägg
Skulle kunna sätta hus och hem på att Fabregas INTE kommer dra från Barcelona i år. Efter att Thiago gick till Bayern så säljer man inte Cesc, truppen är redan väldigt tunn som den är. Dessutom så finns det inga vettiga rykten förutom att United lagt bud, men det har knappast varit någon respons från Cesc.

Sen tror jag fortfarande han har ett ganska stort Arsenalhjärta så han skulle knappast välja United om han nu drog från Barcelona.
Jo, Xavi håller väl inte den absoluta toppklassen allt för många år till och då står ju Cesc först i kön. Du hade 1.25 gånger pengarna på att belåna huset på hos WH men det ser ut som att dom tagit bort det spelet atm (inte kollat någon annanstans).

Sen som Semicolon säger så var han kapten i Arsenal och har sagt att hjärtat ligger där utöver Barcelona men tyvärr så är klubbkänslan tråkigt nog ganska så relativ beroende på hur det ser ut när lönen landar på kontot. Det senaste är visserligen ett ämne för sig men ser man pessimistiskt på den frågan i dagens transfercircus så behöver det inte betyda mycket.

Senast redigerad av Melvin den 2013-07-20 klockan 02:02.
Melvin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat