Visa ett inlägg
Gammal 2013-07-20, 07:17   #53
fusbar
 
fusbars avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 900
Sharp$: 302
Standard

Åke Svanen


Lördagens starthästar i V75 där alla går med optimal balans. Inga ändringar.

🍔🍔🍔🍔
Helge Zonett (V75-2) har bättrat sig mycket i år och kommit bra för varje start han har gjort. Han är stor och det har tagit lite tid men nu har han släppt till bra. Insatsen senast var den bästa hittills och det känns i träningen som att han har gått framåt ytterligare. Han är helt klart uppåt formmässigt och barfota runt om fungerade bra senast och det blir samma balans igen. Hästen är rätt så kvick ut och när vi har springspår måste jag såklart prova från början. Han känns stark och jag tror att han står distansen bra. Det är en av mina bästa vinstchanser.

Beckman (V75-7) borde ha kunnat lite bättre senast. Visserligen hade han varit borta i två månader innan men han hade tränat bra och jag hade nog väntat mig att han skulle hålla lite bättre. Jag tror att hästen kommer att vara vassare formmässigt med loppet i kroppcn för han har känts fin i träningen efteråt. Läget är också helt perfekt. Han är snabb ut och jag provar att köra i ledningen. Normalt sett borde han ha bra chans.

🍔🍔🍔
Panter Neo (V75-3) har inte haft någon tur på slutet och har bättre form än resultatraden kan utvisa. Senast satt jag kvar med honom och var helt sist när han fick fritt 200 kvar. Det blev fel men hästen kändes fin och har toppform. Den här gången är läget helt perfekt eftersom han är snabb ut. Jag tycker inte att loppet ser så hårt ut och med lite tur kan han vara med där framme. Jag vill varna lite för honom här på form och läge.

Charlie Palema (V75-3) fick ett jättehårt lopp senast och trots att han gick 1.11,9 i dödens så räckte det bara till en fjärdeplats. Hästen har tagit loppet bra och känns fin i träningen men det går inte att köra så tufft varje gång. Därför tänker jag försöka att köra i ryggar nu och inte vara lika offensiv som senast för jag vill inte att han ska få gå så tufft igen. Hästen är bra men läget drar ner chanserna lite. Kan räcka
ändå om han bara kommer till.

🍔🍔
Nothing But Class (V75-1) känns bra och det är inte alls någon tokig häst. Men han har haft otur i de tre starterna han har gjort för mig och det har varit strullopp. Det känns i träningen som att han har bra form och det finns hög kapacitet i honom. Vi får hoppas att det vänder snart men det blir naturligtvis svårt att vinna i Silverdivisionen från det här läget. Fast kanske att han kan ta en plats om det löser sig bra.

Aroma Grim (V75-5) fick gå i tredjespår sista 600 metrarna senast och räckte inte. Nu får hon försöka smyga med så länge som möjligt och kanske kan ta en mindre placering. Jag tror inte att hon kan vinna då tilläggshästarna har tjänat flera miljoner och normalt är för tuffa. Sedan är Flemmings häst på start bra också så jag tror inte att någon av mina tre räcker här.

Brenna Boko (V75-5) har varit klart förbättrad i de senaste starterna och kommit i fin form. Nu har hon ett dåligt startspår igen och även om hon går felfritt så lär hon tappa från början. Tilläggshästarna kommer att vara ifatt henne ganska direkt och det blir svårt att vinna.

Unique Gowan (V75-5) har ryckt upp sig och var rätt så bra senast och var nära att vinna. Men trots uppåtgående form har hon ingen chans från det här dåliga läget. Det är en mindre placering som gäller.

Clear Sign (V75-7) vann ju senast men det var mot ett betydligt enklare motstånd. Han har kommit i fin form men räcker normalt sett inte här. Han står distansen bra men det är pengar som gäller.
fusbar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat