Visa ett inlägg
Gammal 2013-08-20, 11:06   #130
kingofding
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 301
Sharp$: 2658
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Det bästa vore att tala med folk som arbetar på bank, att föredra är såklart Swedbankpersonal i det här fallet. Men jag tror att bankerna inte behöver rapportera så länge det handlar om summor under 10.000 SEK. Så testa att ta ut typ 8500 SEK nu, 8800 SEK om en månad eller två och sedan resterande 8000 SEK senare. Ser shady ut om man får ut 9999 SEK.

Alternativt skapa MB-konto i typ din flickväns namn, för över pengarna dit och ta ut hälften till hennes bankkonto så går det fortare.

Men som sagt, undersök noggrannare med bekanta/folk på nätet som arbetar på bank angående hur deras protokoll ser ut kring hanteringen av insättningar.

Det finns ingen gräns som banken rapporterar till skatteverket, det är en myt.
På min tid 2005 snackades det om att gränsen låg på 150 000kr så eftersom jag alltid haft bra relation till min bankman frågade jag hur det låg till med det och han sa att så är det absolut inte.

Enda banken rapporterar till är finansinspektionen och det gör dom ifall det skickas/kommer in pengar som dom tror kan vara penningtvätt eller andra svarta pengar. Så med andra ord så länge banken inte tror du sysslar med skumma affärer utan vet att det är gambling du sysslar med kan du vara lugn.
kingofding är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat