Visa ett inlägg
Gammal 2013-08-29, 22:22   #52
Juret
 
Jurets avatar
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 568
Sharp$: 4875

Hockey-VM 2013
Stats: 11 - 8 - 6
ROI: 113.31%
Vinstprocent: 57.89%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Har några tankar på saker som jag skulle vilja ändra och om ni inte håller med så hojta till...

Vet inte hur det fungerar i NFL fantasyn eftersom det bara är ett visst antal veckor att spela med men jag tycker vi ska ha 6 lag (1:an och 2:an slipper kvarten och går direkt till semi) eller 8 lag till playoffs om det går. Det blir roligare om fler folk kan ha chansen att gå till slutspel och det minskar även risken att folk ger upp om det går lite dåligt i början eftersom de kommer kunna gå till slutspel och vinna ändå.

Vi kan även ha så att en del av prissumman går till den som vinner "serien" som vi brukar ha i dem andra ligorna. Då ger det lite extra att ändå vinna serien och det kan vara kul, sen blir det ny match när slutspelet går igång.

Vi borde också skippa divisionerna och bara köra en rak liga med 12 lag där de bästa gå till playoffs, enklast och bäst på det viset så att inte man missade slutspel bara för man hamnade i fel division.

Hur mycket ska vi spela för, är det 500 kr som gäller eller minskade vi det till 200 kr? Det kan ju vara bra att bestämma det så snart som möjligt så folk kan hinna betala innan vi drar igång. Antar att jag skulle vara bankir då så jag skickar PM till er som är med med betalningsinfon sen när vi bestämt summan.

Det var mina åsikter och håller ni inte med så får ni ju såklart rösta ner mig... Tror det var något mer jag tänkte på men kommer inte på det just nu men det kanske kommer fram senare...
Håller med om divisioner, i så fall ska man ju spela fler matcher mot divisionskamraterna om man ska ha en uppdelning, annars rak. 6 till slutspel med 2 lag som får bye är bra, undvik week 17 bara.
__________________
"Different mission, different school, I only have one rule: stay cool, like a swimming pool"
Juret är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat