Visa ett inlägg
Gammal 2013-09-01, 02:25   #21
Homff
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 170
Sharp$: 735

Div 1 13/14
Stats: 8 - 4 - 0
ROI: 154.44%
Vinstprocent: 66.67%

Standard

Jag tror på en jämn serie, ska jag bryta mönstret så tror jag Västerås har tagit in för många transatlanter, kan lätt bli grupperingar i laget då. Nej jag tror Västerås kommer "floppa" iår, tror dom får det tungt att komma topp 5?(jinxning ?)

Serien är verkligen en jämn serie där alla lag verkligenn ka vinna mot alla känns det som. I botten får vi nog se en Almtuna, Troja, Asplöven, Björklöven, Timrå, Karlskrona. Alltså 6 lag som kan komma och kämpa om att undvika negativt kval(mina tankar).

Jag är ett Björklöven fan, och kan väl säga såhär om Björklövens trupp. Truppen har ingen riktigt trixstjärna utan istället är det kollektivet som ska göra det, hjärta. Har behållt stora delar av fjolårets trupp och kompliterat med intressanta värvningar. Raycroft och Lavander är kanske de tyngsta värvningarna för säsongen. Lavander som oturligt åkte på en skada på en träning är skadad en "längre" tid och missar premiären mot Malmö. Raycroft måste enligt mig prestera, även om Wälitalo var bra i Kvalserien så var han enligt mig inte så stabil ut under grundserien. Klev dock fram när det var som viktigaste men behöver jämnheten.

Finns två till spelare som ska bli intressanta och se på Allsvensk nivå, den första är Linus Boström som är riktigt stark med pucken och sliter som en varg Han hade inte storleken sist han spelade i Allsvenskan men nu har han gått upp några kilon och det gynnar hans spelstil (Poängbäst i KS). Sen har vi Victor Ekeståhl Jonsson, 19 årig talang som fick spela mycket ifjol och tog chansen verkligen blir intressant att se om han håller.

Det som oroar mig är dock alla skador som laget redan har. Skadorna kan bli mycket ödestiget tyvärr och kan göra så laget tvingas spela den otäcka kvalserien till HAS i vår igen. Om Raycroft däremot blir en vägg och spelarna håller sig skadefria under säsongen kan säsongen bli en fröjd att följa.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
slapshot (+5)
Homff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat