Visa ett inlägg
Gammal 2013-09-04, 08:35   #12
Semicolon
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SlimCharles Visa inlägg
Och därför gör han få värvningar och tar ett safe bet som han vet exakt vad han har och får av.

Özil är en grym spelare i sina bästa stunder men vill nog ha garanterad speltid och är dessutom oprövad i Premier League. Mycket pengar för relativt stora stjärnor som aldrig spelat i England är dyrbara läxor som iaf Utd lärt sig av.

Jag gillar inte Fellaini särskilt mycket heller men det är lätt att förstå Moyes här.

Sen så är ju inte hela Uniteds scoutingkår borta för vind och våg..det finns nog ett och annat rutinerad ansikte kvar,Moyes kommer inte ensam att sköta allt runt klubben..
Ja, det är klart, men det är ju som sagt där problemet finns, Fellaini är en ganska marginell förstärkning medan Özil hade varit en ligavinnande förstärkning.

På sikt kan Moyes vara en fantastisk tränare för United. Jag undrar mest om man har det tålamodet med honom. I nuläget håller jag hans lag som jämnstarka med eller kanske till och med något svagare än Arsenal och Tottenham och en bit efter Chelsea och City. Liverpool är mer svårbedömda men ungefär jämnstarka med United i dagsläget.

Sir Alex behövde ett par år på sig att sätta sin prägel och göra United dominanta. Har man det tålamodet i dagens fotboll?
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat