Visa ett inlägg
Gammal 2013-09-16, 09:14   #5
donkyklonk
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 1 240
Sharp$: 3821
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
De huvudsakliga motståndarna är dem som spelar för mer än 1000kr, och i synnerhet dem som klämmer i med 5000kr eller mer som insats. De tar en betydligt större andel av potten i förhållande till deras insatser än småspelarna inkl Harry Boy. Upp till utdelningar på 10-15kkr är småspelarna ganska bra med, men sedan tappar de snabbt slagstyrka.

Av dem som lägger så mycket på ett system så har de flesta stöd i sin analys av någon eller några betaltjänster. Kostnaden för dem är en piss i Dalälven när man spelar så hårt, men för den som kör 96-kronors Harry är det dyrt, och spelar ingen större roll.
Om du fokusera på att spela mot storspelarna gör du direkt fel anser jag. 90% av alla som spelar på trav är direkt dåliga. Det finns gott om pengar att dela på bland de 10%(garanterat överdrivet högt) som är duktiga. Att hålla på att ändra sina idéer och gråta över att SS, TT spikar samma häst som man själv gör känns då löjligt. Finns som sagt pengar att dela på ändå för de "duktiga".

För att dra en parallell; Du spelar poker på ett bord med 8 dåliga spelare med mindre stack och 1 bra spelare med stor stack. Ska du då spela potter mot den duktiga med stor stack eller de 8 dåliga? Kanske inte precis samma sak men ändå...
donkyklonk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat