Visa ett inlägg
Gammal 2013-09-18, 07:49   #83
NoobieClown
 
NoobieClowns avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Himmelriket
Inlägg: 500
Sharp$: 5042
Standard

Jag försvarar inte ST eftersom jag inte har en aning hur deras siffror ser ut. MEN man ska ha i åtanke att dom spelar med odds ifrån SVS vilket gör att man kan hitta bättre odds i 90% av fallen hos andra bolag. Om dom har en ROI som ligger nära 100% så bör man kunna göra lillplus om man spelar hos andra bolag. Snittoddsen på deras förslag är höga vilket givetvis gör att deras svängningar är betydligt större än vad dom flesta andra har. Att dom sedan är tvungna att leverera spelförslag varje dag är något som gör att dom kommer ha lägre ROI än vad dom skulle haft om dom inte varit tvungna att sälja rekar dagligen. Allt detta ska man ha i åtanke innan man dissar dom för hårt.

DU BEHÖVER INTE KÖPA/FÖLJA DERAS REKAR. Du behöver inte heller skriva jävla skittips etc efter att du ryggat några lir som torskat, då det var du själv som spelade! Blir så j-vla irriterad på alla okunniga wannabes som med glädje läser deras tips (när dom får det gratis), direkt lägger in slantar på rekarna för att sedan spy galla när det inte blir vinst...

Jag delar med mig av ST dom ggr som jag får tillgång till dom från andra. Det gör jag för att det kanske finns någon/några som vill veta vilka drag dom har och om dom vill följa eller inte följa är upp till var och en. Men att börja dissa deras förslag är bara tröttsamt att läsa då anledning i 99% av fallen är "jag tror mer på lag A då lag B är dåliga". Dvs inga som helst konkreta anledningar utan svenne-banan rekar som inte hör hemma på ett så bra forum som sharps. Man kan ge ris & ros men då ska man göra det nyanserat och när man verkligen har något att säga!
Eftersom patrik_g m.fl. verkar inte ha något annat liv än att följa ST-spel för att jubla när dom torskar så kommer iaf jag aldrig mer lägga upp ST. Brukar lägga upp spelarservice och TT ibland och där är i princip alla tacksamma för det och oavsett hur dåliga deras rekar är så slipper man iaf höra TT suger, SS kan inte ens stava till häst m.m.

Over and out i denna tråden, morsning!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Seebbo (+10), Alanya (+5), boozty (+5)
NoobieClown är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat