Visa ett inlägg
Gammal 2013-09-27, 17:43   #10
CoqRouge85
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 11
Sharp$: 103

Handboll 2013-14
Stats: 3 - 4 - 0
ROI: 98.77%
Vinstprocent: 42.86%

Standard

Nu till ett spel idag.

Mötet mellan finallisterna i den senaste SM-finalen, Kristianstad-Drott.
För er som inte är så insatta hade Kristianstad bra koll på och ledde hela matchen, för att med 5-10 min kvar tappa allt fullständigt och Drott kunde avgöra i slutsekunderna.

Kristianstad kommer från en behaglig bortaseger i premiären mot H43 med 23-31.

Drott förlorade i premiären mot Malmö på hemmaplan med 27-29. Man har även spelat match i gruppspelet till Champions League i veckan mot Flensburg, där man blev överkörda med 27-37, vilket var inte var någon överraskning direkt. Man spelade med det bästa manskapet och vilade inte någon spelare extra inför dagen drabbning med Kristianstad.

I mitt tycke besitter Kristianstad en bättre och bredare trupp än vad Drott gör. Inte minst så har man seriens bästa målvaktspar i Dan Beutler (ny från Hamburg) och Hedeiro Lucau. Man har även en av seriens bästa vänsternior, Markus Olsson, som det senaste även fått prova på landslagsspel.

Jag tror att Drott kan vara aningen slitna från spelet i Champions League i veckan där man verkligen gick för fullt. Kristianstad har haft sex dagars matchvila och bör vara väl utvilade.
Kristianstad har också Sveriges bästa hemmapublik och för ett helvetes liv på läktarna.

Dessa kombinationer med bredare trupp i Kristianstad, Drotts täta matchande och hemmapubliken i Kristianstad motiverar till mitt spel idag.

Mitt spel idag blir Kristianstad -4.0 @ 1.90 med 2 units på Betsafe.
Finns också hos Bet365 till något lägre 1.76.

Hinner inte fixa spreadsheet idag, måste iväg nu men fixar det snarast.

Lycka till om ni ryggar!
CoqRouge85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat