Ämne: CL 1a Okt
Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-01, 12:52   #10
isbjorn
Franzen Buttboy
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 227
Sharp$: 2064

Björnens NHL(inaktivt)
Stats: 415 - 384 - 0
ROI: 103.42%
Vinstprocent: 51.94%

Standard

Maggio och Higuain är stora avbräck. Pandev är väl en OK spelare men tror/tycker inte han håller på denna nivå. Napolis omställningsspel kommer lida mycket om Higuain inte är med. Dessutom har Napolis försvarsspel varit so so. Inte alls varit imponerad. Dortmund var en man mindre i 45 minuter och rann ändå igenom väldigt enkelt sista 20 när de jagade reducering/kvittering. Det är Behrami's häst jobb på mittfältet som gör att Napoli inte släppt till fler mål men jag är väldigt orolig över kvällens kamp där de möter ett bra mycket skickligare lag än ett skadedrabbat Milan och Dortmund med en man mindre(dessutom på hemma plan där stämningen kan vara helt magiskt och många gånger lyfta fram Napoli till segrar).

Zuniga är en underbar spelare att se när han vaknar på rätt sida och på offensiv planhalva. Men i defensiven så är han en säkerhetsrisk och jag är väldigt glad över att Walcott missar idag för annars hade hans bristfälliga försvar uppenbarat sig för omvärlden likt en blixt från klar himmel.

Många är säkert inne på att spela över i denna kamp. Även jag är väl inne på det vid första titt på denna matchup. Dock har Benitez spelat väldigt lågt försvar mot bättre lag. Väntat på lägen till kontringar, som man var grymma på. Tror inte Arsenal kommer tappa lika mycket boll i farliga situationer som Milan gjorde och utan Higuain tror jag, som sagt, tyvärr att det blir väldigt svårt. Dessutom nu när Arsenal saknar en del offensiva kuggar kan de nog få lite svårare att spela sig igenom Napoli's lågt liggandes försvar.

Viktigaste spelarna i Napoli är helt klart Behrami och Hamsik. Insigne har varit grym och ge vilken försvare i världen problem. Men med Pandev på topp känns de inte alls som lika farliga de annars är.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Seebbo (+1)

Senast redigerad av isbjorn den 2013-10-01 klockan 12:57.
isbjorn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat