Ämne: NHL 13/14
Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-10, 22:16   #75
gufimuse
 
gufimuses avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Ludvika
Inlägg: 69
Sharp$: 476


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Härligt Kings. Tappa 3-0 till 3-3, för att avgöra direkt i OT. Kukhuvuden.
Det var en konstig match. Rätt så jämn i första trots 3-0. Första målet kommer efter att Ottawa missar ett slagskott som går i rundeln hela vägen ut till Ottawas blå där Brown kommer från utvisningsbåset och sätter ettan. De andra två målen kommer i PP, det första bara sekunder efter att Ottawa fått in en spelare efter ett 3-5 underläge. Ottawa spelar upp sig medans Kings ser ut att slappna av lite, vilket gör att Ottawa kan kvittera trots att Quick gjorde ett bra jobb. Men man ska ju ha resten av laget med sig också.. Sedan avgör Kings med sitt tredje PP-mål tidigt i sudden death.


Inatt då? Jag funderar på Washington rak etta @ 2.00 och Rangers @ 3.00.

Washingtington har börjat säsongen ungefär som man brukar nuförtiden, men när man har hemmaplan mot Carolina bör man ta en seger. Båda lagen har stora problem att göra mål, särskilt i spel 5-5 så ett underspel är också intressant. Carolina saknar backarna Pitkanen och Gleason vilket tunnar ur backstyrkan en del. Kanske kan Caps utnyttja det? U5.5 finns till 1.95 på bet365.


Rangers då, stackars Rangers. Det började ju så bra med 3-1 i en visserligen jämn match mot LA Kings, men sedan vet väl de allra flesta vad som hände mot San José. Inatt spelar laget mot Anaheim, som tagit igen sig efter premiärförlusten mot Colorado och vunnit två raka matcher. Carl Hagelin är skadad sedan tidigare för Rangers, och tyvärr för laget så åkte Nash på en förmodad hjärnskakning mot San José. Anaheim saknar backarna Sbisa och Souray, samt anfallarna Palmieri och Etem.

Fördel Ducks kan tyckas, men jag ser ett fint värde i oddset på Rangers. Ducks kommer tillbaka efter sin inledande roadtrip på 3 matcher vilket kan vara en fördel såklart. Men jag hoppas litegrann att de är spända inför hemmapremiären och nu möter man ett rejält taggat och revanschsuget Rangers. Kan Rangers ta sig samman här så ska man absolut kunna spöa Ducks. Lunkan startar återigen för Rangers, medan Hiller startar för hemmalaget.

En liten slant är Rangers värda inatt!
gufimuse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat