Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-16, 19:12   #45
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tomte Visa inlägg
Jag vet att det var jag som föreslog ett bolag - och det var för att öka intresset för något bolag att sponsra, men om inte det är ett problem - låt alla reka till marknadshögsta. Om detta nu bara är en spreadsheet-tävling så... alla har inte pinnen och alla har inte Maltabolagen - men i tävlingssammanhang så kan ju alla välja vilket bolag som helst och så spelar folk på de bolag de kan/vill... visst - det kommer att göra att inte allt går att rygga - men å andra sidan - om det nu är en spreadsheet-tävling och inte en rektävling så lär väl inte folk rygga blint i alla fall, eller? Jaja, jag har ingen religiös uppfattning i frågan, men enklast vore väl att "anything goes"...

Däremot håller jag inte alls med om att målskyttespel o dyl skulle vara otillåtet... om du nu råkar veta att Pelle Jonsson just till denna match är uppflyttat till anfallet och står i 50 gånger som målskytt för att han normalt är back, eller om du har koll på att en spelare är nickstark mot ett försvar som är svagt på fasta situationer så är väl det lika mycket värt som att någon annan vet att Nisse Häst har käkat specialhavre och körs av hans sysslings kusin som råkar vara en monsterkusk?
Angående det sista. Skrev det mest för att det är svårare att rygga målskyttespel än till exempel AH, och TeamTotals. Finns inte på alla bolag och limitsen är lägre.
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat