Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-18, 22:36   #156
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Hur går dina tankar kring spelet i MNF? Panthers är ju ruskigt starka i början av matcherna. Första "förlusten" i paus kom ju förra veckan mot 49ers, innan dess var man obesegrade fram till halvtid. Visserligen är ju inte Patriots så dåliga i första 2Q heller med 6-1-2 men jag skulle inte våga spela emot Panthers på bortaplan.

Tack förresten för en intressant dagbok, har plussat lite på baseboll tack vare dig, och den sporten kan jag inte ett smack om
Vill börja med att säga att det mest profitabla spelandet i NFL är anti-ryggar på mig.

Precis som du skriver har båda lagen fina siffror i första halvlek men jag anser inte att Panthers har blivit testade ordentligt. Visst, man är 6-3 men har förutom Seattle och San Fran inte mött mer än mediokert motstånd. Säga vad man vill men Cam Newtons siffror är inte mycket att hänga i granen. Och inte har han sett bättre ut de senaste två veckorna. Dessutom spelar han sällan bra mot bra lag. Innan årets upplaga var han 15-5 mot förlorande lag och 4-17 mot vinnande. Ser man till SNF och MNF är siffrorna lika dåliga.

Patriots har haft en mycket (mycket) välbehövlig BYE och Vereen kommer ge en extra boost i offensiven. Faktum är att Patriots offensiv nu ser nästan lika bra ut som i början av säsongen. Gronkowski, Ridley och Amendola var alla med och producerade mot Steelers. Brady är ett par klasser bättre än Newton, och har dessutom bättre alternativ att träffa. Lägg till ett enormt övertag i erfarenhet när det gäller stora matcher.

Jag tror att Panthers hyllade defensiv kommer få ett bryskt uppvaknande och förhoppningsvis har NE's vila hjälpt deras DL. Oavsett, jag har svårt att se Newton få upp särskilt många poäng i första.

I vanliga fall gillar jag inte Patriots men jag hoppas de kör över Panthers tidigt. Mycket att bevisa trots 7-2.
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat