Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-19, 16:44   #15
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robfri Visa inlägg
Vilka "bra" lag har vi besegrat i modern tid ?? Räknar inte Holland då den matchen var helt utan betydelse för dem & de ställde upp med ett b-lag.
Du har en poäng borde ha formulerat mig bättre. Borde egentligen ha gjort nåt liknande top-10 i världen och på nivå motsvarande Sverige eller strax under.
Men oavsett så håller inte Hollands b-elva som Estland klass direkt.

Men som sagt under de senaste åren så har vi (räknar bort Holland) slagit Frankrike, vunnit mot England, X borta mot Tyskland, vunnit över Österrike (vilka jag tror inom snar framtid kommer vara ett lag som kommer delta i de stora mästerskapen). Vi har vunnit borta mot EM-deltagande Irland.

Med detta sagt så är Sverige inte ett topp-10 lag men långt ifrån så dåliga som folk verkar tro och kan definitvt vinna över Portugal som inte är på samma nivå som länder som Brasilien, Spanien eller Argentina eller för den delen Italien eller Tyskland.

Förresten deras elva var inte så dålig trots allt men visst lite b var den.
Maarten Stekelenburg - Gergory van der Wiel, John Heitinga, Joris Mathijsen, Erik Pieters - Mark van Bommel, Rafael van der Vaart - Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Ibrahim Afellay - Klaas-Jan Huntelaar.
Källa: http://www.eurosport.se/fotboll/kval...85/story.shtml
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat